Natáčení vánočních Prázdnin se neobešlo bez problémů: Toto tvůrce potrápilo nejvíce!

Naštěstí si všichni poradili.

Konec roku bude ve znamení těch pravých prázdnin i na vašich televizních obrazovkách. Oblíbený rodinný seriál Prázdniny se už zanedlouho vrací na televizní obrazovky díky speciálnímu zimnímu filmu, který odvysíláme již v pondělí 24. prosince ve 19:15 na JOJ Family. Chalupu na Myjavě vymění za chatu na Liptově a lyžařský svah. Tento speciální film bude mapovat období od Štědrého dne až po Silvestr. Štědrý den všichni zažijí v Bratislavě. Uvidíme i to, jak každá rodina slaví, co dělají v tento den a jaké mají zvyky. Následně se všichni vyberou na lyžovačku. Můžete se těšit nejen na to, jak naše rodiny přežijí Vánoce, ale i na jejich společný prázdninový výlet plný dobrodružství. Rodiče s dětmi se totiž vyberou na lyžovačku do hor, kde je namísto pohodové dovolené v tatranském hotelu čekají velké překvapení.

Film Prázdniny vánoční dobrodružství jsme natáčeli začátkem roku 2018 v malebném prostředí Oravy a Liptova. Jelikož jsou však zimy stále mírnější už i na horách, tvůrci se obávali nejhoršího - nedostatku sněhu. To se naštěstí podařilo zažehnat díky vysokopoložené chatě v katastru obce Malé Borové. "Najít lokaci nebylo nic jednoduché. Chatu jsme nakonec sice našli a máme i sníh, ale bojíme se, aby nezmizel každou chvíli, protože nám je dost teplo," prozradila během natáčení scenáristka Kristína Cibulková. A přestože stát 12 hodin denně na place v zimě nebyla žádná legrace, oni se přece jen modlili, aby přišla ještě větší zima. Během natáčení totiž panovaly teploty nad nulou a kdyby trochu víc zapršelo, se sněhovou pokrývkou by se všichni mohli nadobro rozloučit. Nic takového se naštěstí nekonalo a tvůrcům se podařil natočit nádherný film. Ten uvidíte už o pár dní na vašich obrazovkách.

Hlavní hrdinovia filmu - Prázdniny - Vianočné dobrodružstvo Hlavní hrdinovia filmu - Prázdniny - Vianočné dobrodružstvo Zdroj: TV JOJ

Na co všechno se můžeme těšit v zimním speciálu?

Naši hrdinové se tentokrát vyberou společně na lyžovačku do hor. Vše mají naplánované a už se nemohou dočkat, kdy si chlapi s dětmi zalyžují a ženy si odpočinou v hotelovém wellness. To by však nebyly Prázdniny, kdyby šlo všechno jako po másle. Zejména, když se má o ubytování a program postarat Jano Jančich. A tak naše rodiny namísto pohodové dovolené v tatranském hotelu zažijí nečekané dobrodružství v chatě na samotě. Ještě předtím však uvidíme i to, jak prožívají Štědrý den. Ani ten se neobejde bez překvapení.

Sledujte film Prázdniny - Vánoční dobrodružství na Vánoce v 19:15 na JOJ Family!

Tagy: prazdniny