Celý dům jen pár metrů od chalupy: Tomáš Matonoha dojel na Prázdniny na vlastním karavanu!

Jak to zvládal?

Představitel seriálového Laca z Prázdnin - český herec Tomáš Matonoha byl k "prázdninovské" chalupě ještě spojenejší, než kdokoliv jiný. Ačkoli všichni členové štábu i herci přespávali během natáčení na Myjavě v okolních hotelech a penzionech, Tomáš byl jen na skok od epicentra dění. Pouze pár metrů od chalupy si totiž odparky svůj vlastní karavan, ve kterém často i reálné přespával. "Karavan jsem si koupil, abych ho měl s sebou vždy, když ho budu potřebovat a nikoho jsem se nemusel ptát. Nekoupil jsem si ho však pro seriál, ale proto, abych jím mohl cestovat po Evropě s vlastními decka a zároveň ho mohl otestovat i vedle natáčení na Kopanice," vysvětluje představitel seriálového Laca z Prázdnin. Výhodou tohoto obytného vozu je jeho kompaktnost a snadné parkování.

Prazdniny - Tomáš Matonoha prišiel na pľac na vlastnom karavane Prazdniny - Tomáš Matonoha prišiel na pľac na vlastnom karavane Zdroj: joj.sk

Tomáš měl již při koupi karavanu jasnou vizi, jak ho co nejlépe lze využít. V průběhu najbližích deseti let by na něm chtěl procestovat celou Evropu. Na plac se dopravil obytným domem z Prahy hned první natáčecí den ve dvě v noci, v půl třetí šel spát, aby mohl být už v půl osmé na nohách na první klapce. "Spí se tam výborně, žádné noční buzení nehrozí. Nahoře je to tvrdé, ale člověk má alespoň skvělý výhled a cítí se, že je nad věcí," pokračuje Matonoha. Není se co divit, vždyť uvnitř má úplně všechno kromě televize. Ta tam podle něj nemá co dělat, tu může sledovat doma. "Je tam toaleta, koupelna, kuchyň, stůl, postele téměř pro pět lidí, skříňky. Klidně by se zde mohla konat i komorní mejdan. Myslím, že čtyři-až pět lidí tam může pařit, šestý by tam už byl navíc," směje se herec.

Sledujte Prázdniny v stredu o 20:20 na JOJ Family!