Druhá série Prázdnin bude plná novinek: Na co všechno se můžeme těšit?

Čeká nás ještě více dobrodružství a rošťáren.

Volba, kde je letos stráví letní prázdniny naši oblíbení hrdinové je opět jasná - přece na Myjavě. Vždyť právě zde si děcka spolu se svými otci naposledy užili léto dosytosti. Letos je však čeká ještě více dobrodružství a zábavy. Na své si dokonce přijdou i jejich maminky, které na chalupě stráví mnohem více času. Více o tom, na co se můžeme v druhé sérii Prázdnin těšit, nám prozradila scenáristka a dramaturgyně seriálu Kristína Cibulková. "Druhá série bude jiná i v tom, že naši dětští herci se skutečně rozehráli, že jsme jim mohli napsat a natočit s nimi obtížnější situace. Právě proto budou plnější i díly. Nemuseli jsme se přizpůsobovat tomu, co zvládnou a co ne, protože teď zvládnou už skutečně všechno," odtajnit scenáristka.

To však není ani zdaleka vše, co se v seriálu v průběhu roku změnilo. Jako všechny jiné děti, i naše prázdninové děcka budou mít nejnověji své prarodiče, kteří přibyly k dosavadním postavám. Na životy rodin budou mít velký vliv. "Staré rodiče bude mít například Lily. Rodiče Klaudie bude hrát Vlado Vyzkoušel a Janka Oľhová. Právě k nim se musela tato mladá rodina přestěhovat, protože si začali stavět dům. To trošku komplikuje život Zdena a Klaudie, a to zejména ve výchově Lily," pokračuje Cibulková.

Scenáristka však považuje za největší bonus přírůstek do rodiny - příchod malého Oskarka. Syn Klaudie a Zdena však nezkomplikuje život jen svým rodičům, ale celému osazenstvu. Velké slovo na chalupě budou mít tentokrát i ženy, které tento rok okusí pravou kopaničářskou dovolenou na chalupě. "Postupně však zjistí, že to není pro ně zcela dovolená a někde v polovině zůstanou s děckama opět jen tatínci a budou si to s nimi znovu naplno užívat. Spolu zažijí mnoho výletů, střetů s vesničany - podobně jako v první sérii. Do děje vstoupí Berani, se kterými si zasoutěží. Tentokrát to nebude hra "To neuděláš", ale soutěžit budou v stavění Megalode," prozradila Cibulková. Kromě množství nových postav se tak můžeme těšit i na více rošťáren a veselých příhod než v první sérii. Děti i dospělí, kteří milovali první sérii, si tak rozhodně přijdou na své. Čeká je totiž dalších úžasných 10 epizod myjavského dobrodružství.

Druhá serie Prázdnin startuje již dnes ve 20:20 na JOJ Family!

Tagy: Prázdniny