Vytáhli jsme pro vás to nejlepší z nejlepšího: TOP scény ze seriálu Prázdniny!

Toto všechno se za ten čas událo.

Včera jsme odvysílali poslední část z první série seriálu Prázdniny. I když se s našimi chlapy a jejich rodinami na nyní loučíme, nemusíme být smutný. Nová série tohoto oblíbeného seriálu se již připravuje a věříme, že bude mít ještě větší úspěch. Příběhy tří otců, kteří vzali svých šest dětí na chalupu, aby tam strávili dva týdny s sebou přinesla i množství zlomových, či směšných situaci. Rapujúci Zdeno a Jano, balet na náměstí, zásnuby Lily a Miška nebo návštěva sexy slečen - toto a ještě mnohem více jsme si pro vás připravili v krátkém sestřihu toho nejlepšího.

Se svými příběhy nezaostávali ani jejich tři manželky, které nechali doma. Za nejoblíbenější scénku jste podle reakcí na facebooku určili hysterickou maminku, kterou čekal porod. V ní se asi našlo mnoho žen, které znají tyto emoční výkyvy. Zavzpomínaly si i na staré časy, kdy na kolejích bydleli "chodbovice".

Děti, které nejdříve nebyli spokojeny s tímto výletem, protože na chalupě nebyl signál, ani to nebyl luxusní hotel, se nakonec nechtěli ani vrátit domů. Konečně poznali život, který kdysi žili jejich otcové - bez mobilů, tabletů, televize. Poznali krásy Slovenska, naučili se spolu vycházet a fungovat jako jedna velká rodina. Byly to ty nejlepší prázdniny, jaké zažili!

Tagy: prazdniny