rodinné fotky dievčat z Prázdnin

Poznáváte tyto dívky? My vám řekneme, co na ně nabonzovaly jejich vlastní mámy!

Takové jsou dívky ze seriálu Prázdniny.

Zájem o seriál Prázdniny stoupá a může se těšit z velkého úspěchu u našich diváků. Mnozí se nás ptáte, jací jsou vlastně dětští herci ve skutečnosti. Z jiného článku jsme se dozvěděli, že všechny děti jsou v realitě dost podobné seriálové postavě. Mají podobné vlastnosti, ale zároveň se také v něčem liší. Zeptali jsme se proto jejich rodičů, jak by své děti popsali oni sami. A dokonce nám umožnily nahlédnout i do jejich soukromí!

Adela Heftyová
U Heftyovců se opravdu nikdy nenudí. Máma Lucie a táta Jano své krásné dcery Terezku a Adélku vždy velmi podporovali. Nikdy jim nezakazovali domácí zvířata: "Měli jsme dlouhá léta kocoura, ten loni zemřel, tak máme nyní pejska - fenku, jmenuje se Lotta," říká máma Lucka. Obě dívky chodí na klavír do klasické ZUŠ. Hudebně nadané jsou po svém otci, který hraje na klavír i na kytaru: "Jsou moc šikovné, mají skvělého pana učitele. Už mají za sebou i nějaké soutěže, koncerty a daří se jim i v recitací," dodává jejich máma.

Adélka je velmi bystrá a podobá se seriálové Anežce z Prázdnin svým věčným mudrováním a komentáři ke všemu co se kolem ní děje. Adel má spoustu kamarádů, je přátelská, vtipná a veselá, nezkazí žádnou legraci, čili je to správná kámoška. Sestru Terezku také můžete znát z denního seriálu, kde hraje dceru známého a bohatého podnikatele. Dívky mají asi herectví v krvi.

Mají intenzivní vztah a jsou si velmi blízké. Během minuty se sice umějí pohádat a křičet po sobě, ale udobří se velmi rychle. Terezka už bude mít 13 let, je hloubavější a citlivá. Adélka bude mít 10, překypuje ještě dětskou hravostí a dynamikou a ráda svou sestru občas vytáčí a provokuje. Funguje to ale i opačně - Terezka na mladší sestře s požitkem testuje ironické komentáře a puberťácké glosy: "V naší rodině je základem podpora a otevřenost. Všichni stojíme u sebe a držíme si palce, ale dívky vedeme k samostatnosti. Adélce jsme před začátkem letního natáčení pro JOJ na rovinu vysvětlili, že projekt bude náročný a že mu bude muset hodně obětovat. Sama se rozhodla, že to chce a pravdou je, že vše pak zvládla bez frflání: texty, noční natáčení, zimu, nepohodu či odloučení od rodiny," dodává nakonec její máma.

Miška Rovňáková
Miška má jednoho mladšího bratra Martinka. Rada cestuje, díky čemuž pochodila již velký kus světa. Kdekoliv byla, již od malička, neměla problém si najít kamarády. Má moc ráda zvířata a možná bude jednou z ní veterinářka. Kromě herectví má vztah ke kreslení, malování a psaní příběhů, takže je zde stále možnost, že se z před kamer jednou posune za ní a stane se scénáristkou.

Miška již od časného dětství byla velmi kreativní, vymýšlela si příběhy a vlastní světy. Kvůli tomu ji rodiče přihlásili do divadla Ludus a také účinkuje v představení Džungle. Škola jí nedělá problémy, ale rozhodně mě raději dny volna, kdy může dělat to, na co má chuť.

Stejně jako její seriálová postava je tvrdohlavá a snaží si prosadit své. Tak jako Marie si příliš nepotrpí na typické dívčí věci. Hlavní pro ni je, aby měla kolem sebe kamarádky a kamarády, se kterými se může zabavit.

Karolína Kubánková
Karolínka je v soukromí velmi veselá, bezprostřední a vyspělá. Už od malinka ji baví převážně dospělácké věci: "Karolínka ráda chodí na kávu s kamarádkami, ale teď už má na to i novou kámošku Adélku Heftyovú, protože jsme zjistili, že bydlíme na jedné ulici, takže jezdíme na ty kávičky spolu," začala její mamina Kristína Cibulková.

Od svých 2 letech se pohybuje ve světě umění: "Přicházela se mnou do divadla Aréna, kde jsem dělala šéfdramaturgii a pán Kukura ji měl tak rád, že si tam mohla dělat co chtěla. Už tehdy ji bavilo dívat se na zkoušky a dokonce si zahrála v dotáčkách malou Desdemonu, kterou na velkém plátně pouštěli během představení," říká o Karolínce její máma.

Když měla 5 let hrála v seriálu Dědictví, kde jedním ze tří režisérů byl i Ivan Predmerský a od té doby je jí jasné, co bude v životě dělat - chce být herečka a dostat Oscara. Karolínka chodí do dramatického kroužku LUDUS, ale kromě toho od 5-ti let chodí na balet a druhý rok i na klavír. Pochází z umělecké rodiny a dokonce její pradědeček byl zakladatelem SĽUKu.

Vždy, když dostane příležitost si zahrát, tak se těší, protože jak ona říká - točení je její život. Proto i ona označila prázdniny, kdy se točily Prázdniny za ty nejlepší: "To, že Karolínka účinkovala v seriálu Prázdniny beru pozitivně ze dvou stran - na jedné straně jsme mohli být celé léto spolu a na druhé straně to byla pro ni obrovská zkušenost a musím říct, že během léta se velmi osamostatnila," dodává na závěr máma Karolínky.

Tagy: prazdniny