Odhalili jsme skutečného autora megahitů: Laca z Prázdnin o ně obrali slovenský muzikanti!

I vám jsou jeho melodie povědomé?

S příchodem nového komediálního seriálu Prázdniny jsme poznali veselé tři rodinky s akčními děckama, které se vybrali strávit nejlepší prázdniny života na Kopanice. Jedním ze tří hlav rodiny je i muzikant Laco Lehotský, který se i po rozpadu jeho skupiny Ofsajd živí výhradně hudbou. Proto nám v seriálu představil množství písní, které jsme dosud sice neznali, zato jejich melodie jsou nám více než povědomé.

Prozradíme vám vše, co jste o Lacoví hudební kariéře dosud nevěděli. Skupinu Ofsajd založil už na střední škole a postupně se zdokonaloval. Kromě toho, že hraje na kytaru, klávesách a zpívá, písničky i sám skládá. Jen má v životě smůlu. Když někde předvede svou melodii, vždy mu to někdo ukradne a udělá z toho hit - zvláštní je, že vždy se to stane právě na Slovensku. Laco si skladby i sám textuje a opravdu originálně.

Laco se s manželkou Dášou vsadí, že pokud vydrží s dětmi na chalupě dva týdny, může vyklidit jejich garáž a znovu začít zkoušet s klukama z jeho skupiny Ofsajd a nastartovat tak její kariéru. Skupina, mimochodem, vyhrála Lyru v roce 1989, ale nikdo si to kvůli revoluci nepamatuje.

Jelikož Laco dovolenou s dětmi hravě zvládl, vyklidil si garáž a vzpomíná na své skladby, z nichž Slováci udělali hity. Přikládá k tomu i důvěryhodný příběh, při jaké příležitosti a jak písnička vznikla. V první epizodě nám představil svůj hit Revizor, jehož melodie vám zajisté zní povědomě. To vše proto, že i tu něktto ze slovenských muzikantů ukradl. V následujících částech seriálu Prázdniny nám Laco představí další své hudební skvosty.

Seriál Prázdniny pokračuje opět ve středu ve 21:30 na JOJ Family!

První epizodu najdete bezplatně v našem archivu!