Obrovské překvapení pro fanoušky: Do paneláku se vrací Alexander Bárta jako Kordiak!

Divákům seriálu se tím splní jedno z největších přání.

Oblíbený Panelák se po dvou letech vrátil na televizní obrazovky, ale tvůrci si největší překvapení ponechali na závěr série. Fanouškům seriálu splní snad největší přání - do děje se vrátí postava Milana Kordiaka. Jedna z nejvýraznějších tváří Paneláku, podnikatel na hraně zákona, ale i sexsymbol, kterému podlehla nejedna žena. Milan Kordiak v podání výborného herce, Alexandra Bárty, byl od první části neodmyslitelnou součástí kultovního seriálu a přestože se po jistém čase z děje vytratil, diváci a fanoušci na něj nikdy nezapomněli. Právě to bylo rozhodující v době, kdy televize plánovala návrat seriálu na televizní obrazovky. Největší překvapení spojené s novými částmi Paneláku si počkalo na diváky až do dnes. "Těším se, že mohu oficiálně potvrdit obnovenou spolupráci s Alexandrem Bártou, který se do televize Joj vrací po pěti letech. Fanoušci Paneláku patří k nejvěrnějším televizním divákům a jsme šťastní, že můžeme splnit jejich největší přání. Věřím, že návrat postavy Milana Kordiaka do děje Paneláku bude pro diváky dalším velkým dárkem spojeným s tímto legendárním seriálem," řekl generální ředitel JOJ Group, Marcel Grega, který zprávu oznámil na svém facebookovém profilu.

https://www.facebook.com/marcelgregatvjoj/photos/a.1449720508606481.1073741828.1441652839413248/1915480962030431/?type=3&theater

Z obnovené spolupráce s Alexandrem Bártou se těší i samotný otec Paneláku - Andy Kraus. "Milan Kordiak je postava, kolem níž se vždy točily hlavní dějové linie v Paneláku. Po jeho odchodu ze seriálu chyběl nejen nám jako tvůrcům, ale hlavně divákům. Jedna z nejčastějších otázek, které jsem od našich fanoušků za poslední roky dostával, byla: Vrátí se ještě Kordiak? Snaha vrátit Kordiaka do seriálu byla brzděna smluvními závazky Alexandra Bárty. Ty však pominuly, takže nám už nic nebrání, abychom potěšili naše fanoušky jeho návratem. Pro mě je v tom i trochu symboliky, že postava, která seriál rozjížděla, se na jeho závěr vrátí," dodal scenárista a režisér.

​Zavzpomínejte s námi na začátky Milana Kordiaka v Paneláku v přiloženém videu!