Ján Mečiar letěl do daleké exotiky: Takto si užíval dovolenou snů!

Oblíbený moderátor je neodmyslitelnou součástí zpravodajství a pravidelně promlouvá k divákům z večerních Novin. Nyní se však rozhodl pro odpočinek v zahraničí.

Ján Mečiar je již dlouhá léta tváří našeho zpravodajství a divákům pravidelně přináší nejaktuálnější informace z domova i ze světa. Kromě práce se stíhá věnovat i svým koníčkům. Pokud by někdo předpokládal, že svůj volný čas tráví především s rodinou, okopává zahrádku či jen tak lenoší, je na omylu. Dávno se netají tím, že má mnoho koníčků a tak o pasivitě v jeho případě nemůže být ani řeč. Velmi rád sportuje a cestuje.

Oblíbený moderátor se nedávno vrátil z dovolené v Thajsku. ,,Byl to manželčin sen, mně se tam nechtělo jít, vždyť je to na opačné straně světa," přiznal Mečiar. Dvanáct hodin v letadle dalo manželem pořádně zabrat, ale pak si už vychutnávali sluneční paprsky a krásnou krajinu. Absolvovali i jízdu na slonu s průvodcem, který jim dovolil sednout si na zvířeti za krk. ,,Je to neobvyklé a úžasné zvíře," pochvaluje si Jan. Moderátorovi se dovolená nakonec velmi líbila a nevěděl si ji vynachválit. Více se dozvíte v přiložené reportáži.

Sledujte Noviny každý den v 19:30 hodin na JOJ Family!

Tagy: Ján Mečiar