Lucie Barmošová odhaluje své dokonalé křivky: Sexy póza pouze v bikinách!

Charismatická blondýnka k vám promlouvá jako moderátorka našeho zpravodajství a bez pochyb patří mezi nejkrásnější dámy v slovenském showbyznysu. Kromě krásné tváře a štíhlé postavičky má velmi příjemné a profesionální vystupování a diváci ji zbožňují.

Lucie Barmošová je oblíbenou moderátorkou hlavní zpravodajské relace Noviny. Obtýden se divákům přimlouvá se zprávami z domova i zahraničí. Že jí to na obraze přistane, o tom není pochyb.

Když kráska nesedí v moderátorském křesle, užívá si svůj volný čas nejvíce jak se jen dá. Moc ráda cestuje, a tak se není co divit, že dodnes už viděla pořádný kus světa. Konec-konců, i momentálně se nachází u moře, kde si užívá zaslouženou dovolenou. Samozřejmě, nezapomíná ani na své fanoušky, a tak čas od času přidá nějakou tu fotku na sociální sítě. Ta poslední je rozhodně neskutečně sexy. Moderátorka, kterou známe většinou být seriózní, sedící v kostýmech a halenkách informující o dění doma i v zahraničí, vyměnila strohé oblečení za sexy plavky a pláž.

https://www.instagram.com/p/BvZT-X6BEPU/

Lucii Barmošovú můžete vidět v Novinách v 19:30 hod. na JOJ Family!