Vždy šokoval, letos ale extrémne. Rytmus se oženil, krátce na to se stal otcem, ohlašuje film, koncert se symfonickým orchestrem a ještě k tomu stíhá i kopec jiných aktivit.

Známý reper toho stihl letos skutečně mnoho. Patrik Rytmus Vrbovský je dokonalou reklamou na spokojené manželství a nejnověji dokázal, že ani úloha otce mu není cizí. Jeho cesta za štěstím ale nebyla vždy procházkou růžovou zahradou a vše si v životě musel vydupat. Dnes je ale i díky tomu obrovskou inspirací nejen pro teenagery, ale i ostatní fanoušky všech ročníků. Rytmus to však nedělá cíleně proto, aby měnil životy lidí, ale na druhé straně se z tohoto faktu těší a bere své řemeslo jako poslání. "Já se snažím mluvit v textech pravdu, možná i takovou, kterou lidé neradi slyší. Ale o tom to je, že je to terapie i pro mě, když můžu o tom mluvit veřejně a svobodně. Ať člověk zažije něco dobré nebo špatné, dá to do té písničky a svým způsobem je to pro lidi inspirací a minimálně si řeknou, že v tom nejsou sami," zamýšlí se Rytmus.

Jisté je pro něj hlavně to, že do hudby dává maximum a je to pro něj zároveň ta nejlepší terapie. Zároveň však přiznal, že vše, co se mu v životě děje, se děje pro něco a ne náhodně. "Největší respekt mám před Bohem. Přemýšlím nad tím, že vše, co se děje a je kolem nás, má nějakou příčinu, která přichází shora. Není to tak, že si vše vytvoříme jen sami," dodává úspěšný reper.

Tagy: Rytmus

Sledujeme sociální sítě