Zpěvačka se jen před měsícem stala matkou a už pracuje. Nedávno se postavila na pódium a odehrála koncert v rámci jejího velkého turné. Ewa chce stíhat mateřství a zároveň i své fanoušky.

Oblíbená zpěvačka momentálně prožívá krásné období. Nedávno svým fanouškům oznámila radostnou zprávu, že se stala mámou. Ewa přivedla na svět své první dítě. Se svým manželem se těší z rozkošného kluka, kterému dali jméno Artuš.

​Neuběhlo ani šest týdnů a Ewa se opět postavila na pódium a odzpívala koncert. Zdá se, že bez svých fanoušků neví vydržet. ,,Dnes jsme odehráli první koncert z nové show, velmi děkujeme lidem, i organizátorovi za důvěru," svěřila se na Instagramu. Farna nezapomněla na sociální síť přidat fotografii, na níž si fanoušci mohli všimnout jak vypadá po porodu a že je připravena dále pracovat. Na zpěvačce těhotenství nezanechalo žádné nadbytečné kilogramy a vypadá opravdu úžasně. ,,Cítím se totiž skvěle. Zastávám pravidla: žádný extrém není dobrý a taky šťastná máma, šťastné dítě," vysvětluje Ewa, proč se tak rychle vrátila na pódium.

https://www.instagram.com/p/Bz1EqaQF1SO/

Tagy: Ewa Farna

Sledujeme sociální sítě