Několikanásobná zlatá slavice odhalila kousek ze svého soukromí a celému světu představila svého otce, kterého si moc váží a vděčí mu za mnoho věcí. Nedávno tento sympaťák oslavil osmdesát let, ale na svůj věk vůbec nevypadá.

Česká popová zpěvačka, herečka a několikanásobná porotkyně ze show Česko Slovensko má talent Lucie Bílá má neskutečně mnoho fanoušků. Důvodů, proč ji lidé mají stejně rádi na Slovensku i v Česku, je několik. ,,Myslím, že to je tím, že jsem jakási česko-slovenská kombinace, protože otec je z Petržalky. Obě země považuji za jednu. Cítím se být vítaná nejen v Česku, ale i na Slovensku a vůbec to nerozdělují," prozradila oblíbená zpěvačka, která tráví veškerý svůj čas buď s přítelem Radkem, nebo se svými fanoušky na pódiu, aby tak učinila lidem co největší radost.

Lucie zbožňuje svou rodinu a nesmírně si ji váží. Nedávno přidala na sociální síti fotografii s otcem a nádherným vyznáním. ,,Bože, jak já svého tatínka miluji. Dnes slaví osmdesát let a nemohu najít slova, která by vyjádřili, jak moc si ho vážím a jak moc jsem šťastná, že jsem jeho dcera," napsala zpěvačka. Co myslíte podobá se Lucie na svého otce?

Tagy: Lucie Bílá

Sledujeme sociální sítě