Ani jsme dlouho nečekali a přišlo to. Rytmus nejprve požádal Jasmínu o ruku, těsně před Vánocemi zase oznámili, že se brzy stanou rodiči a nyní plánují svatbu. Všechno má rychlý spád a dvojice se už nemůže dočkat svého velkého dne.

Rytmus a Jasmina překypují štěstím, o které se dělí i se svými fanoušky. Pár netvoří sice dlouho, ale vhupli do něj naplno. V krátkém čase požádal raper sympatickou plavovlásku o ruku a už v prosinci zamilovaný pár oznámil, že ze dvou budou brzy tři. Pro všechny je však velkou záhadou zda snoubenci stihnou svatbu ještě před porodem.

Jasmina s Rytmusem nedávno oznámili, že si své ANO řeknou v renesančním zámku v Pezinku a dlouho jsme ani nemuseli čekat a nevěsta už pózovala ve svatebních šatech. Módní návrhářka Jana Pištejová se stará o outfity mnoha známých tváří a nyní na Instagram zveřejnila fotografii, kde upravuje Jasmine krajkové šaty. ,,Velmi se těším na tvorbu nejdůležitějších šatů v životě pro tuto jedinečnou princeznu, Jasmína Alagič bude překrásnou nevěstou," svěřila se návrhářka. Pokud jsou tyto šaty těmi svatebními, Jasmína nestavila na bílou barvu, ale na zlatou, která dokonale podtrhuje luxus a vznešenost .

Sledujeme sociální sítě