Oblíbená zpěvačka si prošla několika vztahy. Pár tvořila s Martinem Harichem, či Matějem Vávrou, ale nyní si padla do oka s ředitelem slevového portálu. Aleš Mlátilík je od zpěvačky o šestnást let starší.

Celeste Buckingham má pouze třiadvacet let, ale prošla si už několika vztahy. Momentálně tvoří pár s ředitelem slevového portálu Alešem Mlátilíkem a svůj vztah před médii dlouho tajili. Dvojice se poprvé setkala na společenské akci a od té doby byli spolu v kontaktu. Zpěvačka na sociální síti přidává zamilované fotografie a vypadá to tak, že jim vzájemná láska oběma prospívá.

Zpěvačka momentálně tráví dovolenou na ostrově Madeira a sluneční paprsky si užívá plnými doušky. Na Instagram zveřejnila fotografii v plavkách a okamžitě se spustila vlna spekulací o těhotenství. ,,To bříško, to není pouze takové ledajaké bříško," napsala jedna z fanynek. Celeste přibrala pár kilogramů, ale hlavu si s tím neláme.,,Pouze odpočívám, jím a od prosince jsem přibrala. Myslím, že žena může přibrat a zářit z více věcí, nejen z těhotenství. Nečekám dítě," vyjádřila se Buckingham. Zpěvačka se už delší dobu učí mít ráda samu sebe a je vzorem pro několik žen.

Sledujeme sociální sítě