Náhlý skon Dana Nekonečného († 52) všechny zaskočil. Dosud se neví, co bylo příčinou jeho smrti. Dan byl na veřejnosti showman, ale v soukromí se uzavíral do sebe a málokdo tušil, že byl vážně nemocný.

V úterý obletěla Česko a Slovensko nečekaná a smutná zpráva. Showman, zpěváka a tanečníka posedlého brazilskými tanečnicemi Dana Nekonečného našli zdravotníci bez známek života v jeho pronajatém domku v Praze. Temperamentní umělec, jehož slavné vrrrrrrrr před každou větou jsme znali snad všichni, nás opustil ve věku 52 let. V Česku i na Slovensku jsme ho znali jako hotový hurikán zábavy spojený s "festivalem rozkoše", jaký neměl ani ve světě obdoby. Už jen při pohledu na jeho výstřední oděv s apačské čelenkou na hlavě, kyticí umělých slunečnic, kopcem plyšových hraček, třpytkami na obličeji a dalšími vymoženostmi jsme vždy věděli, co nás v daňový přítomnosti čeká.

Nikdo nikdy neodešel z jeho šou bez úsměvu na tváři. On sám to však v soukromí, zdá se, vždy až tak veselé neměl. Jednou z mála lidí, kteří znali Danovovu skutečnou osobnost, byla jeho expřítelkyně Zuzana Kardová. Ta se živelným zpěvákem přežila úctyhodných 19 let, ale před pěti lety se rozešli. Pro český portál blesk.cz potvrdila, že zpěvák trpěl epileptickými záchvaty. "Bohužel se neléčil léky, co měl předepsané od lékaře. Jel si své. Myslím, že za jeho smrtí bude stát velké množství alkoholu," řekla pro český portál Nekonečného expřítelkyně Kardové, která se zatím rovněž jen domnívá o přesné příčině smrti. Nyní jsou na řadě soudní lékaři, kteří zjistí skutečnou příčinu úmrtí. Podle české policie však kriminalisté na místě nezjistili známky cizího zavinění.

Příbuzných a přátelům vyjadřujeme soustrast.

Sledujeme sociální sítě