Zpěvačka je zamilovaná až po uši.

Česká zlatá slavice všechny fanoušky šokovala, když přiznala vztah se svým bodyguardem Radkem Filipem, který je od ní mladší téměř o dvacet let. Přestože Bílá vypadala pořádně zamilovaně, jejich láska tehdy netrvala dlouho. Po několika měsících dala králíčkovi sbohem.

Říká se, že stará láska nerezaví a Lucie a Radek se k sobě vrátili. ,,Já mám pocit, že lidé od sebe musí někdy odejít, aby se mohli k sobě vrátit. Ten vztah někdy třeba vychytat, akorát my ho vychytáváme veřejně. Dá se říci, že o chvíli jsme spolu dva roky, nějaká malá přestávka tomu prospěla. Jak to bude, nevím... Teď je to krásné, tak to tak nechme," prozradila zpěvačka. Radek doprovází Lucii na každém kroku a z fotografií, které oba přidávají na sociální sítě je jasné, že jsou zamilovaní až po uši.

Chystá zamilovaná dvojice svou lásku i zpečetit? Zpěvačka na Instagram zveřejnila fotografii, kde její ruku zdobí krásný zásnubní prsten. ,,Dnes jsou to dva roky, co mi můj vysněný muž navlékl na prst prsten a bez papírů a svatebních zvonů se stal mým vyvoleným a dělá můj život neobyčejně krásný," vyznala se zpěvačka. Možná se časem fanoušci dočkají i toho, že česká slavice si obleče krásné bílé šaty a zazvoní jí svatební zvony.

https://www.instagram.com/p/BuOG3dChBbs/

Tagy: Lucie Bílá

Sledujeme sociální sítě