John Travolta s manželkou Kelly Preston

Konec dalšího hvězdného páru? Manželství Johna Travolta je v troskách!

Hercova manželka řekla a dost!

Vypadá to, že další hvězdný pár se rozpadl. Jejich vztah sice zvládl tak těžké životní zkoušky jako smrt syna Jetta († 16), avšak neunesl hercovou nevěry. Prominentní pár John Travolta a Kelly Preston se po 26 letech manželství rozpadl.

Slavného tanečníka Tonyho z Horečky sobotní noci před časem viděli fanoušci se synem Benjaminem v Disneylandu. Kelly s nimi nebyla a herec už na ruce neměl obroučku. Podle zdrojů z blízkého okolí páru mu jeho manželka Kelly Preston oznámila, že manželství je konec. "Kelly má už plné zuby toho, že ona má být vzorná, poslušná žena. Nesnese už jeho nevěry. Vždy, když jeden skandál utichl, byl tu hned další," tvrdil zdroj blízký manželům. K pohodě jejich vztahu rozhodně neprospělo, že byli pod neustálým dohledem scientologické církve, jejíž byli oba aktivními členy nebo Travoltova sexuální aféra s masérem v roce 2000...

Scientologická terapie
Oba manželé jsou členy kontroverzní scientologické církve. Ta rozvody umožňuje, ale bývá dosti přísná a dost se svým "ovečkám" montuje do soukromí. Nejdříve musí nepřátelští manželé podstoupit párovou terapii s přístrojem, který prý detekuje nevyslovené myšlenky. Prý to má pomoci dát vztah zase do pořádku. Když selže, musí spor urovnat právníci z církve. "Scientologové se nesmí soudit jeden s druhým," vysvětlila Carmen Llywelyn, která takový rozvod podstoupila v roce 2000.

Tragédie na dovolené
Jett Travolta zemřel na Bahamách po epileptickém záchvatu. Teprve po jeho smrti rodiče potvrdili spekulace, že trpěl autismem a Kawasakiho chorobou, která způsobuje zánět cév.

Sledujeme sociální sítě