JOJ Family slaví 1. narozeniny titulka

JOJ Family oslavuje narozeniny: Co se ji podařilo dosáhnout za první rok na trhu?

Děkujeme za přízeň, 2,4 milionům diváků měsíčně!

JOJ Family je plnoformátová, multižánrová, rodinná televize, která od září 2016 vysílá pro české diváky to nejlepší z programové struktury TV JOJ. Sledovanost JOJ Family roste kontinuálně, již v lednu 2017 zaznamenávala stanice nadprůměrné výkony a po půl roce svého vysílání již překročila procentní podíl na českém trhu.

Za vynikající výsledky vděčí JOJ Family stále obsáhlejšímu programu - vysílá původní tvorbu TV JOJ, ale také oblíbené české filmy a seriály, například Třetí patro, Plechová kavalerie a Hotel Herbich, Skoušky z dospělosti, Druhý dech či Synové a dcery Jakuba Skláře. Z akvizic jde zejména o evropskou produkci - Dr. Stefan Frank, Klaun, seriál Medicopter a filmy různých žánrů, akční, krimi i romantické. V roce 2018 přibyly další archivní české seriály a filmy, ale i americké rodinné snímky. JOJ Family je tak plnohodnotnou celoplošnou televizí s programem pro všechny relevantní cílové skupiny na českém trhu, se zaměřením na rodinného diváka.

Zdroj: joj.sk

Mezi nejúspěšnější formáty JOJ Family patří zejména vlastní formáty televize JOJ. Například originální Soudní síň v české i slovenské verzi, rodinný pořad V sedmém nebi, která dosud zaznamenala rekordní výkony a čeští diváci si ji opravdu oblíbili, nebo show Česko Slovensko má talent se svými premiérovým epizodami - pro její úspěch zařadila televize do svého programu i nejúspěšnější vydání show ze všech sérií, tedy od jejího prvního ročníku.

JOJ Family je volně šířena jako DVB-T stanice, zařazena do 4. českého multiplexu a dostupná také v nabídce českých satelitních, kabelových či IPTV operátorů. Televizi v její komerčních aktivitách zastupuje společnost Atmedia, do které portfolia v rámci mediálního zastupitelstva patří i JOJ Cinema. Z distribučního hlediska zastupuje JOJ Family vůči operátorům mediální společnost AXOCOM, která distribučně zastřešuje v ČR a SR také filmovou stanici JOJ Cinema.

Sledujeme sociální sítě