meadow walker

Táta by byl na ni pyšný: Dcera nebohého Paula Walkra pořádně vyrostla do krásy!

Nenechte si ujít jeho poslední film.

Jsou to už skoro čtyři roky, kdy filmový svět navždy opustila ve věku 40 let hvězda série filmů Rychle a zběsile Paul Walker. Modrooký fešák zahynul v listopadu 2013 při tragické autonehodě nedaleko Los Angeles, když se s blízkým přítelem chystali na charitativní akci. Natáčení Rychle a zběsile 7 pokračovalo s upraveným scénářem, protože Paul stihl natočit jen polovinu potřebných záběrů. Chybějící scény se pěstovali speciální technikou, a také díky pomoci bratrů zesnulého herce, Caleba a Codyho. Paul Walker byl nejen slavný herec, ale i vášnivý filantrop. Podporoval několik charitativní akcí a k dobročinnosti vedl i svou jedinou dceru, Meadow. Ta se s ním rozloučila ještě jako 15letá a dodnes se z tragédie vzpamatovává jen velmi pomalu.

Dnes je již jasné, že 18-letá Meadow Walkerová se vydala v otcových šlépějích, nikoli ale hereckou cestou. To, co ji s otcem spojuje, je rozdávání lásky a dobra všude kolem. Proto se jeho dcera rozhodla založit charitativní organizaci, která nese Paulovo jméno a stará se o to, co miloval - oceán a jeho záchranu. Z malého andílka se tak stal definitivně plnohodnotný člověk s velkým srdcem. Díky laskavém a atraktivním obličeji a štíhlé postavě si často získává pozornost fotografů, kteří ji rádi zvou, aby ji zvěčnili na fotografiích. A my se ani nedivíme.

Důkazem je i Meadowino instagramové konto, kde pravidelně přidává množství profesionálních fotek ze současnosti, ale přitom v mnoha příspěvcích si stále připomíná i svého nebohého otce. Přestože je stále z jeho ztráty smutná, postupně se učí žít svůj život naplno, hodně cestuje a aktivně žije. To vše bez velké publicity a snahy o skandály. Její otec Paul by byl dnes na ni zajisté hrdý.

Tagy: paul walker

Sledujeme sociální sítě