Sandra Bullock

Sandra Bullock svítá na hezčí časy v lásce: Zazní svatební zvony?

V čem je problém?

Sandra Bullock je jednou z nejoblíbenějších stálic Hollywoodu - krásná a talentovaná herečka je zárukou úspěchu každého filmu, pod který se podepíše. Na kontě svého milostného života má ale více neúspěchů než úspěchů. V minulosti byla zasnoubená s hercem Tatem Donovanem, ale po třech letech se namísto k oltáři dopracovali k rozchodu. V roce 2005 se vdala poprvé za motorkáře Jessee Jamese. Překonali několik problémů, spolu bojovali o Jesseovu dceru z prvního manželství s pornoherečkou Janine Lundemuler, no v roce 2010 vyplavaly na povrch jeho četné nevěry. Sandra se stáhla a zrušila promo turné k filmu, který se tehdy dostal do kin. On podal veřejnou omluvu. Snažil se zachránit manželství, ale Sandra podala žádost o rozvod.

Spolu s tehdejším manželem se už měsíce pokoušeli adoptovat syna, Sandra nakonec proces adopce dokončila jako svobodná matka malého Louise. Před více než rokem adoptovala druhé dítě, dceru Lailu, opět jako svobodná matka. Média se jí proto ptali, zda to znamená, že zanevřela na vztahy. Co na to Sandra? "Nemyslím si, že se ještě někdy vdám. Umím si sebe představit ve vztahu, ve kterém je spousta lásky a smíchu a na prvním místě je mnoho společných krásných zážitků," prohlásila 52-letá herečka. Momentálně je ve vztahu s fotografem Bryanem Randall, o kterém se prý šušká, že by Sandru k oltáři možná i namluvil. Ten totiž už býdlí v hereččiněm sídle v Beverly Hills a Sandra je údajně připravena udělat další krok. Uvidíme, kdy se svatební zvony rozezvučí.

Přikládáme fotografii, kterou zhotovil právě Sandřin přítel Bryan - Sandra je na ní s oběma adoptivními dětmi a fotka se dostala na titulku časopisu PEOPLE:

Zdroj: joj.sk

Sledujeme sociální sítě