Telkac roka

Známe výsledky ankety Telkáč roku: JOJ má TOP herce a nejlepší zpravodajství!

Všem našim divákům děkujeme za přízeň!

Přízeň a spokojenost diváků je pro naši televizi velmi důležitá, proto se snažíme dělat vše pro to, abychom pro vás byli neustále zajímaví. Jedním z ukazatelů vaší spokojenosti jsou právě divácké ankety, ve kterých projevujete své sympatie nám, našim projektům a lidem, kteří jsou za jejich vznik zodpovědní. Tak jako každý rok, i nyní probíhalo internetové hlasování o Telkáče roku, jehož historie sahá až od roku 2011. Anketa probíhala tradičně prostřednictvím Facebooku a dohromady jsme nasbírali až 154 446 hlasů. Z nich vzešli v jednotlivých kategoriích vítězové, mezi nimiž jednoznačně dominuje právě JOJ. Díky vám jsme získali až sedm prvenství, za což jsme nesmírně vděční. Znamená to, že svou práci děláme dobře a náš program vás baví a to je pro nás nejhezčí zpětná vazba. Všem našim divákům patří jedno velké - děkujeme!

​Nejoblíbenější moderátor: Vilo Rozboril
Děkuji všem divákům za přízeň. Velmi mě to potěšilo i vzhledem k tomu, že ve srovnání s jinými kolegy mám počet televizních vystoupení výrazně nižší. Moc děkuji.

Nejoblíbenější herec: Jan Koleník
Děkuji, těší mě to. Nepočítám automaticky s tím, že vše se bude divákům líbit, a tak jsem spíše opatrný a o to víc si pozornost vážím. Doufám, že budeme společně postupovat správným směrem.

Nejoblíbenější herečka: Lujza Garajová Schrameková
Je to velmi milé. Děkuji za každý hlas, vážím si to a těším se.

Nejoblíbenější redaktor: Jozef Kubáni
Dnes je to pro mě první dobrá zpráva a ještě taková. Pocity? To člověka vždy potěší a hlavně zavazuje. Nyní mám nervy, jak si to další prací zasloužit. Děkuji divákům za podporu a samozřejmě taky kolegům z Novin.

Nejoblíbenější zpravodajský pořad: NOVINY TV JOJ
Programový ředitel a ředitel zpravodajství Roland Kubina: Děkujeme našim divákům, že i letos ocenili svým hlasováním naši hlavní zpravodajskou relaci Noviny. Velmi si to vážíme, je to skvělá motivace připravovat pro vás nejsledovanější zpravodajství na trhu.

Nejoblíbenější TV program: V sedmém nebi
Moderátor Vilo Rozboril: Sedmé nebe je mou srdeční záležitostí. Znamená pro mě skloubení dvou věcí: možnost alespoň trochu pomáhat lidem v nouzi a dělat dobrou televizní práci. Podle reakcí se zdá, že jdeme na to dobře a to mě těší. Ze srdce děkuji.

Nejoblíbenější TV stanice: TV JOJ
Generální ředitel Marcel Grega: Děkujeme našim divákům za dlouholetou přízeň, vážíme si každý jeden hlas. O to více se těšíme z opětovného vítězství, když se nám vrací pozitivní zpětná vazba na naši práci.

Televizní anketa Telkáč roku je organizována portálem Telkáč.sk a začala svou historii v roce 2011. V té době šlo o jedinou anketu, na níž se podílely všechny televizní stanice. Prostřednictvím online hlasování mohou fanoušci podpořit svůj oblíbený program, moderátory, herce, redaktory či seriál. Prioritou je zachování maximální důvěryhodnosti a transparentnosti hlasování, díky čemuž si anketa získala mimořádnou oblibu nejen u diváků, ale i u samotných televizních tvůrců.

Sledujeme sociální sítě