Ilustračný obrázok

Bojíte se, že během Vánoc přiberete? Tyto TIPY vám pomohou, jak si užít svátku bez kil navíc

Jsou tu nejhojnější svátky v roce. Tyto rady vám ukáží, jak nepřibrat.

Chcete si udržet vaši postavu a zároveň si užít vánoční svátky? Zde jsou tipy, které vám v tom dopomohou.

Ukryjte sladkosti

Jak se říká: sejde z očí, sejde z mysli. A neplatí to jen o bývalých láskách. Máte chuť v jednom kuse vyjídat sladkosti? Ukryjte je a uložte na místo, o které nezakopnete. Pokud je máte stále před očima na stole, nedivte se, že si chcete nějaký ten kousek vzít.

Oklamejte chutě

Ne všechno počas svátku musí být jen z kalorických surovin. Co tak dát do bramborového salátu místo těžké majonézy jogurt? Rybu nemusíte obalovat ve strouhance, stačí ji jen pěkně opéct. Snažte se mít na talíři, co nejvíce barev, tedy zeleniny i ovoce. I tak můžete snížit o svátcích příjem kalorií.

Poslouchejte svůj žaludek, ne oči

Během vánočních svátků nám nejdříve jedí oči až pak žaludek. Přiznejte se, které z vás si během Vánoc povolily kalhoty, protože jste jedly páté přes deváté? Když budete mít chuť opět otevřít ledničku, upřímně se zeptejte sebe samé - Mám hlad? Zkuste zaměstnat své ruce jinak než jezením. Například, místo ležení na gauči se jděte projít a užít si zimní krajinu.

Slavte jen tři dny

Vánoční svátky jsou jen tři dny v roce, takže těch pár dní si užívejte. Nemusíte být na sebe moc přísní, pokud máte chuť na bramborový salát, dejte si ho. Tělo vám třídenní prohřešek odpustí. Ale ne víc! Po 26. prosinci pěkně pokračujte ve vašem hubnoucím plánu. Jděte si zacvičit, dejte si dietní salát k obědu... Vaše tělo se vám za to poděkuje.

Sledujeme sociální sítě