Předěláváte dům z minulého století? Inspirujte se naší kouzelnou vizualizací!

Kreativní architekt umí pořádně zamíchat karty!

V Novém bydlení jsme hledali bydlení pro Editu, která chce vypadnout z rušného kolotoče velkoměsta a přestěhovat se do domu nedaleko Bratislavy. Nabídli jsme jí tři domy, z nichž jsme do jednoho z nich zavolali i naši architektku Silviu Brnu. Montovaný dům v Rohožníku stojí na pozemku o rozloze 2,6 arů, je zateplený, má menší zahrádku se studnou, ale nevýhodou je, že je součástí dvojdomku. "Pokud mohu být tedy přímá, dvojdomek je mínus, protože je to trošku taková ztráta soukromí," říká ještě před prohlídkou domu Edita.

Toto negativum si všiml i Vlado Voštinár, ale na tuto nabídku ještě úplně nezanevřel. "Editka už není až tak okouzlena, protože jí nabízíme dvojdomek s malým pozemkem. Netřeba ale nabídku zahazovat, protože uvnitř je to opravdu prostorný a zrekonstruovaný dům."

Důležitou roli hraje v tomto případě naše architektka Silvia, která může dům předělat do úplně jiné podoby, takže ještě tu je šance, že po rekonstrukci změní názor i Edita. Silvie ve své vizualizaci udělala z montovaného domu, který postavili už v roce 1988 krásný, romantický a útulný domeček s neopakovatelnou atmosférou.

Rekonstrukce by stála sice 30 tisíc eur, ale velkou výhodou této nabídky je poměrně nízká částka. Dům v Rohožníku se prodává za 89 499 eur a tento "detail" se zalíbil už i Edite. "Největší benefit a vlastně co zamíchalo karty, byla cena. Velmi přijatelná, takže teď mám nad čím přemýšlet."

Jak by zrekonstruovaný dům z roku 1988 vypadal po 30-tisícové rekonstrukci, kterou navrhla Silvie, a která v podstatě změnila i Editin názor, si už podívejte ve videu!

Celou epizodu dnešního Nového bydlení si můžete prohlédnout v našem bezplatném archivu!