Inspirujte se a buďte kreativní! Takto předěláte pokoj pro teenagera!

Neobyčejné a chytré řešení!

Tento týden máme v pořadu Nové bydlení Dizajn výjimečnou úlohu. Máma Janka se s dcerou Lucií teprve nastěhovala do nového bytu a už ho chce předělávat. Konkrétně jeden pokoj, pro dospívající mladou slečnu.

Michal se popasuje s rozpočtem na úrovni 3500 eur, které činí 94 570 českých korun a specifickými požadavky, jelikož Lucia je podle své mámy jiná. "Snaží se být naprosto in, chce být ve všem první, dobrá, tančí. Nechceme žádné dívčí barvy. Má ráda grafity, poslouchá alternativní hudbu, je jiná, než všichni ostatní," popisuje paní Janka vkus své dcery, aby se měl náš architekt Michal při svých návrzích čeho chytit.

Úložné skříňky, zrcadlo, postel, sedačka a psací stůl - jak se toto všechno vejde do jednoho pokoje? Michal má skvělý návrh, ve kterém chce postel zavěsit nad zem a pod ni umístit právě gauč. Řešením je pro něj ve stísněném prostoru i nábytek na míru, který je ale trošku dražší a na to, aby ho použil, musí nejdříve přesvědčit paní Janku, aby mu zvýšila rozpočet.

Čeká ho velká výzva s velmi specifickými požadavky! Jak se s tím popere můžete sledovat již v neděli večer na JOJ Family!