Jak předělat 25 letou koupelnu? Podívejte se na naše nejlepší návrhy!

Rodiče jsou pryč, my je překvapíme novou koupelnou!

Tým Nového bydlení Dizajn se tentokrát vydal do vesničky Lovčice nedaleko Trnavy. Vlado jde navštívit Adélu, která zůstala na deset dní sama doma a rozhodla se, že rodičům připraví překvapení v podobě předělané koupelny. Ta je totiž v původním stavu, jak ji její rodiče postavili ještě před pětadvaceti lety spolu s celým domem. Požadavky Adély jsou jasné. Musí to být nadčasová práce, protože předělávat ji o pět či deset let už neplánuje.

I proto si vyčlenila na rekonstrukci poměrně slušnou částku na úrovni deset tisíc eur. "Je to opravdu starý prostor. Nevím, co nás tam všechno překvapí, co bude za těmi zdmi. Vypadá to, že deset tisíc eur je "wau", ale když si uvědomíme, že ta koupelna má fungovat dalších dvacet let, nesmíme kupovat levné materiály," říká architekt Michal Skrak, který má celou rekonstrukci na starosti.

Mišo si připravil několik variant, které představil Vladovi a společně vybrali jeden, který ukážou i Adele. "Mám jednoho favorita, toho zkusím rozpracovat a doufám, že se mi to podaří prodat."

Zda Michal se svým návrhem uspěl a jak koupelnu nakonec předělal sledujte již v neděli v 18:00 v Novém bydlení Design na JOJ Family.