Trápí vás nepříjemná migréna? Tyto zázračné bylinky vás zbaví bolesti!

Není nad dobrou radu. Ta je občas nad zlato. A dobré rady, tipy a doporučení má i Andy Timková v pořadu Nová zahrada, která se vyzná zejména v bylinkách a jejich léčivých účincích. Dejte si poradit i vy.

František a Martin zavítali k rodině Kovalčíkové, která potřebovala oživit zahradu barvami a vytáhnout ji do výšky. Na pozemku nesmí chybět dětský koutek a kvetoucí rostliny. V pořadu vám ukážeme zajímavou dřevěnou konstrukci, ze které mohou viset popínavé trvalky a nebude chybět profesor Hričovský a jeho rady o správném sázení exotických rostlin.

Pokud vás trápí nepříjemné migrény, Andy Timková vám poradí, které bylinky jsou vhodné při léčbě. Podle mnohých lékařů bolest hlavy vychází ze žaludku a jater, proto bychom tyto dva orgány měly posilovat a čistit. Zázračnými bylinami při tomto problému je fenykl a kopr. Fenykl je známý tím, že zlepšuje trávení, z něho vaříme čaj nebo konzumujeme celé semínka. Kopr podporuje imunitní systém, čistí močové cesty a uklidňuje. Pokud budete pít čaj z týho dvou bylin, bolest hlavy by měla zmizet.

Sledujte pořad Nová zahrada v našem archivu.

Tagy: Nova zahrada