Ohrožené natáčení Nikdo není dokonalý: Martin Dejdar do posledních chvil v rukou lékařů!

Jak to zvládl?

Začali se natáčet nové části oblíbeného pořadu Nikdo není dokonalý, který v jeho prapočátku moderovala legendární dvojka Eňa Vacvalová a Oliver Andrásy. Těch v roce 2014 vystřídala nová dvojice v podobě Marcela Forgáče a Milana Zimnýkovala. Po více než dvaceti letech však nastala další zásadní změna právě teď. Do moderátorských křesel si už totiž poprvé zasedli zcela nové tváře, kterými jsou Marián "Čeky" Čekovský a Martin Dejdar.

První natáčení se však nazaobišlo bez problémů. Ty přišly ještě před samotným startem natáčení. Tvůrci relace museli čekat přibližně půl hodiny na jednoho člena moderátorské dvojice, konkrétně na Martina Dejdara. Ten byl hlasově značně indisponován. Jelikož s takovým hlasem by pro něj moderování rozhodně nebylo příjemné, rozhodl se pomoci si kalciovou injekcí, kterou mu píchli v nedaleké poliklinice. "Bylo to náročné, musel jsem se nechat doplnit. Problém byl ve vzduchu, kolem nás všude létá problém. Zkouším na hradě na Shakespearovských slavnostech. Nadýchal jsem se tam červených trenýrek," zavtipkoval Dejdar, který reagoval na nedávné spálení červených trenýrek českým prezidentem Milošem Zemanem na Pražském hradě přímo před novináři.

Martin Dejdar musel tesne pred nakrúcaním dostať kalciovú injekciu Martin Dejdar musel tesne pred nakrúcaním dostať kalciovú injekciu Zdroj: joj.sk

Martinovi však tento zázračný lék skvěle pomohl a už o pár chvil bylo vidět a slyšet výsledky. Relaci tak mohl odmoderovat, jakoby se nic vážně s jeho hlasem ani nestalo. Ještě lépe však byl na tom druhý den, když jsme ho zastihli během natáčení pořadu Inkognito. "Je to mnohem lepší, vypadalo to blbě. Díky rychlému zásahu v bratislavské poliklinice se to zlepšilo. Zítra už budu úplně v pohodě," dodal nový moderátor legendárního pořadu. A měl pravdu. 

VIDEO: Martin Dejdar jako host v Nikdo není dokonalý: