Seriál NAŠI ovlivňuje i Lujzine děti: Její syn si z Olivera vzal nechtěný příklad!

Obě děti jsou ale na svou maminku právem hrdé.

V seriálu NAŠI hraje Lujza Garajová Schrameková pečlivou maminku, která s otcem Majem bravurně zvládá náročnou výchovu tří neposedných synů. Vžít se do role seriálové mámy Luisy bylo pro ni o to jednodušší, že sama má doma dvě děti. Sice jsou od seriálových synů o dost mladší, co-to od nich přece jen pochytí. Svou maminku v seriálu totiž pozorně sledují každý týden i oni. "Zatím je velmi baví se dívat. Grétka tomu moc nerozumí, ale šestiletý Viko se z toho moc těší," prozrazuje sympatická herečka.

Ze seriálu si ale Viko vzal i cosi, co Lujzu příliš nepotěšilo a otázky o sexualitě to rozhodně nebyly. "Minule se stala taková věc, že ​​si šel dělat úkoly a začal odmlouvat. Přesně jsem zpozorovala Oliverův text:,Ne, to nemá smysl, k čemu je to dobré?' Předtím se nikdy takto nevyjadřoval," říká máma Lujza. Hned mu ale vysvětlila, že tento text patří jen a jen Oliverovi. Od té doby již naštěstí seká Viko dobrotu.

Lujza stihla během našeho rozhovoru v rádiu Jemné podepisovat i své nové podpis karty pro své fanoušky. Vzpomněla si během toho na jednu zajímavou příhodu. "Když jsem měla ještě podpis karty Mery, tak se stalo, že jsem přišla pozdě večer domů z představení a našla jsem obě děti spát v posteli s mými podpis kartami. Bylo mi to tehdy líto, ale dnes to beru s humorem," směje se velkému překvapení Lujza.

Sledujte komediální seriál NAŠI opět dnes ve 20:20 na JOJ Family!