Lucid se ukázala ve svatebních šatech: Podívejte, jaká je z ní nádherná nevěsta!

Usmívající a veselá vizážistka Lucie Sládečková, kterou známe jako Lucid, patří mezi nejoblíbenější ženy slovenského showbyznysu. Nejenže je ve svém řemesle moc šikovná a její mejkapové výtvory jsou dechberoucí, ale je také velmi milá a srdečná.

Lucie Sládečková právě prožívá nejkrásnější období svého života. Je hrdou maminkou rozkošné pricezny jménem Lýdia. Oblíbenou vizážistku Lucid jistě všichni znáte z naší šou Nákupní maniačky. Její dcerka byla už od peřinky nádherná a záběry s ní si na sociálních sítích vysloužili tisíce lajků a pozitivních ohlasů. Záhadou však je, kdo je otcem tohoto krásného miminka? Lucie je svobodná maminka a v médiích se pošuškávalo, že by to měl být známý podnikatel, pro kterého Lucid pracovala. Seznámili se v čase, když se stala tváří jeho doručování květin.

Nyní ale Sládečková zveřejnila na sociální síti fotografii ve svatebních šatech. Mnozí fanoušci zůstali překvapeni, ale jak se ukázalo jde jen o propagační focení pro svatební salon. Lucie je krásná mladá žena a ve svatebních šatech jí to opravdu moc sluší.