Mišovi Sabovi brutálně naložil fanoušek: Z reakce moderátora jásá celý internet!

Na sociálních sítích se stále častěji objevuje množství nenávistných komentářů. Lidé kritizují všechno a všechny. Na vlastní kůži to aktuálně zažil i moderátor Mišo Sabo. Neztratil však duchapřítomnost a hejtera sfoukl jako svíčku.

Nespokojenost se sebou samým, vztek na celý svět, nebo jen nuda. Těžko říct, co podněcuje stále více lidí k hejterským komentářům a ponižování na sociálních sítích. Vyjadřování svého názoru je absolutně legitimní, avšak pokud již hraničí s omezováním či shazováním, je to na pováženou. Své o tom ví i moderátor Mišo Sabo, kterého znáte i z pořadu Nákupní maniačky. Po finále Miss Slovensko se mu totiž ozval jistý fanoušek, který mu přes zprávu pořádně naložil. Mišo však neváhal a své rozhořčení i dal najevo. "Tak jsem se tedy dozvěděl, že moje "lebka v záhlaví není tvarem vhodná na vyholení, není to estetické". Oznámil mi to ve zprávě přes FB pán, který má ve svém profilu uvedeno, že pracoval jako gynekolog. Neskrýval své překvapení, že mi o tom dosud nikdo neřekl a také mi vysvětlil, že jako osobnost bych si měl dát pozor na všechny detaily a měl bych mít kolem sebe lidi, kteří by se mi postarali o perfektní styling. Asi jsem měl Miss Slovensko moderovat v závoji, nebo jsem si měl dát udělat plastiku lebky. Nevím. Co však vím je, že mám nestandardní tvar lebky, že ji mám po nehodě i zjizvenou. Vím, že mám i jemné vlasy, tlustý nos, citlivou pokožku se sklonem k zarudnutí, tenké a dlouhé prsty, skoliózu, velký zadek, masivní stehna, nepoměrně úzké lýtka, každé chodidlo jiné, a tak dál. Nestydím se za nic z toho, protože je to moje tělo, ve kterém se cítím dobře a vážím si ho. Nejsem model, jsem moderátor a žádný z mých "defektů" nesnižuje vášeň, s níž přistupuji ke své práci a se kterou žiji svůj vizuální nedokonalý život," napsal moderátor.

Michal Sabo na Miss Slovensko 2019 Absurdné Zdroj: TV JOJ

Situaci hned využil a vyslal do světa sociálních sítí jasné poselství. Jeho fanoušci to mimořádně ocenili a doslova nad jeho prohlášením jásali. "Nevím, kde je definováno, že sociální sítě slouží k tomu, aby se lidé k jiným lidem chovali jako ke genetickému odpadu, bez respektu a úcty. Nikdo nemá odpověď, ani řešení. Mám pouze prosbu - milujte se a respektujte se takoví, jací jste. Najděte ve svých nedostatcích svou sílu a svou jedinečnost. Protože to je to, co zakomplexovaných trollů irituje a obírá o míč. Plus! Buďte vděční za to, že jste. Stačí sekunda a nemusí tak tomu být. Tvar lebky pak bude absolutně nepodstatný," uzavřel.

Tagy: Michal Sabo