Finále přinese s sebou i slzy: Budou plné štěstí nebo zklamání?

Jak dopadly dívky tento týden?

Máme zde velké finále tohoto týdne. Téma obléct se podle známé osobnosti potrápila naše maniačky a pozitivních ohlasů i od diváků se dočkala až včerejší Miška. Podle dívek ale skončila na druhém místě a předstihla ji pondělní Patrície, za nimi jsou Dominika a Mirka. Zamíchá svými body pořadí náš stylista a zadavatel tématu Marián Hornyak? Ten musel ještě před hodnocením vysvětlit princip celého témata, protože se mu zdálo, že ne každá soutěžící ho pochopila.

Podle jeho slov nejhůř zvládla téma Miroslava, která si za svou osobnost vybrala Česko-slovenskou ikonu Daru Rolins. Dokázal ale na ní najít i pár světlých momentů. Michaela byla zase pravý opak a s jejím outfitem byl velmi spokojen. Samozřejmě, ani ten nebyl úplně dokonalý, ale ve srovnání se soupeřkami byl tou správnou cestou. Po Marianově zhodnocení všech dívek se jedna z nich nedokázala ubránit slzám. Co jí náš stylista řekl, že nedokázala v sobě udržet emoce zjistíte již za chvilku.

Komu bude patřit cena stylistu a která nakonec dostane nejvíce bodů uvidíte v pořadu Nákupní maniačky dnes v 17:50 na JOJ Family!