Linda playmate

Mezi Lindou a Petrou to vře: Prý si měla na mě hloupé řeči!

Dívky si vjely do vlasů.

Po včerejším úspěšném nákupu přichází v další v podání Lindy. Češka, která se živí jako moderátorka a redaktorka v televizi, je spíše kalhotový typ a její styl je uvolněný. Ten neuznala její soupeřka Petra, která během prohlížení jejího šatníku sypala jednu kritiku za druhou, což později vadilo už i samotnému stylistovi: "Petro, přemýšlím opravdu nad tím, zda si zasloužíš nebo nezasloužíš můj komentář. Konec konců, tvé výroky i chování mluví samy za sebe. A pokud bychom nebyli v show, kde nehodnotím módu, styl a vkus, tak by si ode mě získala jednoznačně minus 10 bodů. "

Lindin nákup byl uvolněný a na obrazovkách televize JOJ Family jsme měli možnost vidět klidné rozhodnutí. Její nápad vyskládat si outfit a nekupovat přímo šaty ocenil i náš stylista, který byl nadšený zejména výběrem sukně: "Na tuto červenou sukni říkám i třikrát ano, protože je to moc zajímavý kousek, moc zajímavý model. Stejně se mi líbí i nápad vyskládat si outfit, nemusí to být šaty. Může to být, řekněme, nějaký černý korzet nebo obyčejné černé tričko a to je právě to, co bych teď hledal. Možná spíše ten korzet než obyčejné tričko." Nakonec šla Linda do tílka, což však nebylo krokem vedle.

Co se však stalo poté, co vyšla na molo, nečekal nikdo. Petra, která už nedokázala skrývat svůj hněv, Linde přímo řekla, proč se tak chová: "Kvůli tomu, že si řekla, že budeme stát při sobě a kdykoliv jsem šla někam za roh, na záchod nebo tak, tak si prý měla hloupé řeči." Na co se Linda ohradila: "Jen jsem řekla, že by ses měla trošku vyspat a najíst." Celou situaci nakonec ukončila Linda upřímnými slovy: "My jsme si opravdu nesedli. Já mám na Petru svůj názor a myslím, že víc bych se k tomu nevyjadřovala."

Sledujte napínavý souboj nákupních maniaček dnes v 18:00 na JOJ Family!