Stále vám chybí vánoční výzdoba? Vyrobte si ji podle našeho návodu za pár minut!

Náklady na její výrobu vás vyjdou na pár eur.

Vánoční svátky se blíží nezadržitelnou rychlostí, přesto mnozí z nás na nákup dárků či výzdoby pro pracovní povinnosti ještě ani nepomysleli. Pokud do této skupiny lidí patříte i vy, máme pro vás skvělý tip. Vyrobte si vánoční výzdobu vlastnoručně za pár minut a s minimálními náklady. Moderátorka Katka Jesenská spolu se šikovnou Evou Moškovou vyrobili v pořadu Na chalupě krásnou ozdobu a my vám přinášíme jednoduchý návod.

Zdroj: TV JOJ

Potřebujeme: drát, mech nebo pytlovinu, silné lepidlo nebo lepicí pistoli, libovolné ozdoby (větvičky, sušené ovoce, oříšky, koblihy...), ozdobnou stuhu.

Na papír si nakreslete srdce, hvězdu nebo jiný tvar, který se vám líbí. Bude tvořit šablonu pro vytvoření výztuže ozdoby. Výztuž vytvoříte jednoduše - podle šablony jen poohýnajte drát. Ten postupně obalujeme mechem či pytlovinou. Upevníte to drátem v barvě materiálu. Na připravený věnec lepidlem nebo lepicí pistolí připevněte ozdoby dle vašeho vkusu - větvičky ze stromu, mašli, sušené ovoce, oříšky, vánoční koule či koblihy. Na závěr přes věnec převažte stuhu a ozdoba je hotová!

Všechny epizody najdete i v našem bezplatném archivu!

Tagy: Na chalupě