Učí se od nás úplně všichni: Proč je slovenská Moje máma nejlepší na světě?

Známe skutečný důvod úspěchu.

Nejoblíbenější pořad z naší televizní kuchyně Moje máma vaří lépe než tvoje skončila v tom nejlepším. Během dvou let se jí podařilo něco, co nečekal ani ten největší optimista. Naší slovenské verzi se totiž podařilo trumfnout všechny dosavadní rekordy. Nejenže je nejkvalitnější Mojí mámou na celém světě, ale navíc má za sebou nejvíce částí. Porazit pětistovku se nepodaří téměř žádné jiné relaci. To si uvědomují i ​​v největší evropské televizní společnosti FremantleMedia, která vlastní práva i na pořad Moje máma vaří lépe než tvoje. Nedávno nás poctil svou návštěvou i její konzultant Andrew Wightman, který byl přímo nadšený z naší verze. "Je to ohromné. Tato verze je daleko nejlepší ze všech verzí vůbec. Bylo to velmi zajímavé, jsme moc hrdí na to, že jsme udělali 500 částí," neskrýval své nadšení Andrew.

​To, že nikdo nečekal, že naše show se dožije až 500. části, potvrzuje i samotný Andrew. Slovensko je totiž vůbec první zemí, které se to podařilo a je otázkou, zda nás vůbec někdo ještě doběhne. "Byli jsme absolutně užaslí, když jsme se dozvěděli, že Moje máma slaví 500. narozeniny. Žádná země nezažila 500 částí. V jiných zemích je standardem 60 - 70 částí, ale ne 500. Na Slovensku tedy máte nejlepší verzi šou Moje máma vaří lépe jako tvoje. Jsme velmi rádi, že to tak je," pokračuje zástupce ze společnosti FremantleMedia.

Moja mama - vtip ananás Moja mama - vtip ananás

Naše verze Moji mámy je díky tomu vzorem a inspirací i pro další země, které se nyní učí ty správné recepty na úspěch právě díky nám a možná i Jozefu Heteši. "Ukázali jsme úplně první epizodu vaší show, kde vaří mladý muž s mámou a dělá kdejaké hlouposti. Lidé byli z toho nadšení a smáli se. Není to jen kuchařská show, ale hlavně soutěžno-zábavní show," míní nadšený Andrew, který pochopil, že na Slovensku je naše show úspěšná nejen díky skvělému konceptu, ale zejména díky zajímavým lidem, kteří přinášejí nekonečnou a pravidelnou dávku humoru na každý den, což diváci oceňují nejvíce. "Byl jsem ve Švédsku a ukázal jsem jim něco z vaší verze. V těchto epizodách byli dobří soutěžící, kteří opravdu fungovaly. Bylo zajímavé zjistit, že tato show má i obrovský kus humoru a soutěžící mohou křičet, kolik jim hrdlo ráčí," dodává Andrew , který přeje naší relaci ještě mnoho dalších stovek epizod.

Epizody Mojí mámy najdete v našem bezplatném archivu!