Kohútovci jsou po vypadnutí v starém režimu: Dieta skončila, ale tuto chybu už neuděláme!

Opět jsme se rozloučili s oblíbenými bratry.

Po včerejší epizodě se loučíme i podruhé s mimořádně oblíbenými soutěžícími - bratry Mirem a Petrem Kohútovcemi. Temperamentem sourozenci podle očekávání opět nezklamali. Tentokrát ale byla jejich šou úplně jiná. Pod stresem totiž nevařil Petr, ale premiérově Miro. Hlavním cílem jejich návratu nebylo vydělat těžké peníze, ale dokázat, že i Miro má šikovné ruce. Splnilo se. Po porážce od Julie a Patricie tedy rozhodně neodcházejí zklamáni. "Pořad nám dal mnoho zážitků, zkušeností, poznali jsme spoustu fajn lidí. Jsme rádi, že jsme mohli být její součástí," neskrýval Peter nadšení během oslavy 500. části Mojí mámy.

Moja mama - Miro a Peťo Kohútovci dieta Moja mama - Miro a Peťo Kohútovci dieta Zdroj: joj.sk

​Petr také přiznal, že v opačném garde zažil jako "diktátor" mnohem větší nervy, než když ještě v lednu vařil. Miro zas na druhé straně zvládal hůř právě vaření. Původní verze dvojice ve složení kuchař Peter a "dirigent" Miro tedy bratrům pasovala mnohem více, což bylo vidět až v 21 soubojích. No takto se alespoň oba bratři vědí vzájemně vcítit do kůže toho druhého a mohou jít s klidným svědomím domů.

​Mezičasem už stihli oba vpadnout levou zadní do běžného života. Naposledy se sice po skončení v naší šou vrhli na radikální dietu, nyní nic podobného nehrozí. Přestože se dieta skončila, její výsledky nechtějí pokazit. Oba věří, že neudělají žádnou dietní chybu a už nikdy se ručička váhy nevrátí na původní hodnoty. "Stravujeme se stále zdravěji, omezujeme chléb a sladké věci. Byla by škoda, kdybychom před létem nabrali do plavek nějaké kila navíc," prozrazují kluci a slibují plno fotek v plavkách na facebooku. "Určitě lépší než dosavadní pivní broušká," smějí se oblíbenci diváků. Kohútovcům tedy držíme palce a věříme, že jim tato forma vydrží co nejdéle.

Sledujte premiérovou epizodu Moje máma vaří lépe než tvoje dnes v 18:00 na JOJ Family!