Dá se shodit za dva měsíce až 20 kilo? Účinný recept od Kohútovců opravdu funguje!

To je ale změna.

Všimli jste si to i vy? Bratři Miro a Petr Kohútovci se vrátili do Mojí mámy v opačném garde. Návrat po třech měsících byl podle očekávání stejně úspěšný jako jejich někdejší účinkování. Ještě ale budou mít co dělat, aby dorovnali předešlé výkony v 21 soubojích. Po vyřazení ze soutěže bratři rozhodně nezůstali zklamáni, ale právě naopak, vrhli se do nových výzev. Jednou z nich byla i radikální dieta, díky které jsou kluci po třech měsících doslova k nepoznání. Sami tomu zpočátku nevěřili, no výsledek stojí za to. "Dieta skončila, ale zdravé stravování pokračuje. Já jsem zhubl nějakých 13 kilo, ale Miro až 20 kilo. Miro měl 93 a nyní má 73 kilo. To vše za dva a půl měsíce," prozradil Petr. Nyní se oba soustředí už jen na to, aby si udrželi nejen stejnou váhu, ale i zdravé stravování.

Radikální zhubnutí si u kluků lidé všímají na každém kroku, nejvíc ale na Mirovi. "Dříve jsme tu byli jako obliny, nyní zmizely břicha, je to vidět. Je to dost hodně kil na to, aby si to lidé nevšimli. Mně v práci přijde zákazník, dívá po mně a nevěří, že jsem to já," vysvětluje Miro.

​Kluci nám prozradili i to, jak vypadala jejich dieta. Základem bylo vysazení pečiva a sladkostí. Nahradili to tunami zeleniny a velkým množstvím čisté vody. Postupně do toho začali přidávat maso a ryby. Pokud si přece jen chtěli dopřát sladké, tak jen v podobě medu či ovoce na snídani. Jelikož rohlíky a pečivo jsou při této dietě absolutním tabu, zvyknou je nahradit například prosem. Nezbytností je tedy maximálně vyvážená strava.

Nyní je pro oba důležité už jen to, aby se už nikdy nevrátili k dosavadní stravě, na jakou byli celý život zvyklí. "Kdybychom začali jíst chleby, rohlíky a sladkosti, určitě by to šlo nahoru a hrozil by jojo efekt. Člověk si může dát tři-čtyři párky, ale ať to sní se zeleninou, ne s chlebem, neboť ten nafukuje," objasňují kluci. Petr se ale nebrání občasnému zhřešení v podobě lákavé pizzy. Důležité je pouze to, aby nepodlehl pokušení každý den, ale jen výjimečně.

Sledujte Kohútovce v premiérové ​​epizodě Moje máma vaří lépe než tvoje dnes v 18:00 na JOJ Family!