Většího krále motýlů jste ještě neviděli: Juniorovu sbírku mu budete pouze tiše závidět!

Originální kousky, jaké se jen tak nevidí.

Pořad Moje máma vaří lépe než tvoje stihla oslavit své 500. vydání a přesto je v ní stále cítit stejně pozitivní energii jako na začátku. Šmrnc a originalitu jí už téměř dva roky dodává i moderátor Milan "Junior" Zimnýkoval. Pro soutěžící je tou největší oporou v nelehkém boji o 500 eur. Junior ale nemá jen typicky trefný smysl pro humor, ale také viditelný cit pro módu gentlemana. V každé epizodě se objevuje v originálním outfitu sestávajícím z košile, motýlka a vesty. O jeho moderátorské "uniformy" pečují šikovné ruce kostymérek a také samotní diváci. Stylistky fantazii meze nekladou, akorát si musí dávat pozor, aby se moderátor náhodou neobjevil vícekrát ve stejném oblečení. Nuda tedy nehrozí, neboť ve svém moderátorském šatníku má oblíbený moderátor desítky pestrobarevných košil a ještě větší množství motýlků od výmyslu světa.

Největším hitem jeho elegantního šatníku jsou dřevěné motýlky. Jejich počet se rozrůstá každým týdnem již od počátků Mojí mámy. Díky patří zejména mimořádně šikovným fanouškům. Moderátor nám představil svou aktuální sbírku motýlků, na kterou je právem pyšný. Některé sice ještě na svou chvíli jen čekají, ale jiné jsou tak čerstvé, že je nám teprv ukáže.

​Ve videu uvidíte i jeho vůbec prvního dřevěného motýlka, kterým to všechno odstartoval. Postupně se objevily další a další, často mnohem bláznivější kousky. "Jeden motýlek mi chybí - dřevěný, který je dutý a má jen okraj," začal moderátor představovat rozsáhlou sbírku. Postupně se prohrabal i k takovým, jejichž součástí je například gumička z podprsenky, nebo různé lidové motivy. Jeden je dokonce vyroben z plechovky od piva. To ale není zdaleka vše, do sbírky nedávno přibyl i betonový "kamarád". Pokud jste si dosud mysleli, že motýlek je jen jakási povinná část formálního outfitu, Junior je důkazem toho, že je to přesně naopak. Díky tomuto šikovnému doplňku víte příjemně oživit i zdánlivě fádní oblečení.

Sledujte premiérovou epizodu Moje máma vaří lépe než tvoje dnes v 18:00 na JOJ Family!