Uvařili jsme s vámi neuvěřitelných 500 epizod: Oslavovali jsme s největšími tvářemi Mojí mámy!

To vše díky vám.

Neuvěřitelné se stalo skutečností. Před dvěma lety by jen málokdo uvěřil, že právě pořad Moje máma vaří lépe než tvoje se dopracuje až k 500 natočeným epizodám. Právě ve čtvrtek jsme tuto magickou hranici překročili a spojili to s menší oslavou. Nesměli na ní samozřejmě chybět ani největší hvězdy tohoto oblíbeného pořadu z jejích téměř dvouleté historie. Svou návštěvou nás poctili například Lhotovci, Habovci, Kohútovci, Vivodíkovci, Balu a Jogi, Vivodíkovci a mnozí další. Na této velkolepé oslavě jsme si uctili nejen nejlepší soutěžící, ale i početný štáb, který se podílí na výrobě každého pořadu. To vše s příchutí obrovské dorty s obrázkem Juniora, kterou nakrájela specialistka Zuzka Sabolová. O hudební doprovod se postarala kapela Hex, která dokonce u nás už i vařila v celebritním speciálu proti skupině Vidiek.

​V průběhu 500 částí relace Moje máma vaří lépe než tvoje jsme objevili několik stovek rodin, párů, sourozenců, snoubenců a zejména mám a otců. Všechno to odstartovali 17. srpna 2015 legendární Hetešovci proti dívkám Ďuratným. Díky Pavlovi a Martě se v naší šou zdomácněl pojem Hetešovka - kovová rukavice, která mladého Heteše chránila před nepříjemným zraněním. Tolik štěstí už neměla dořezaná Miška, která skončila na pohotovosti. Mezi nejskalnější recepty v naší šou jednoznačně patří perkelt, paprikáš či například soté na tisíc způsobů.

Moja mama - 500 cast Junior Moja mama - 500 cast Junior Zdroj: joj.sk

​V Mojí mámě jsme se stali svědky i konfliktu, kdy soutěžící z Košic nezvládl hodnocení a pustil se i do samotného režiséra. Ten se sice oslavy 500. části nezúčastnil, zato mnohé jiné známé tváře si čtvrteční oslavu naplno užili. Děkujeme vám za přízeň a věříme, že to dotáhneme do další pětistovky. Podívejte se na video z oslavy 500. epizody relace Moje máma vaří lépe než tvoje.

Sledujte premiérovou epizodu Moje máma vaří lépe než tvoje dnes v 18:00 na JOJ Family!