Kristína Svarinská: Už nejsem ofučaná teenagerka

Druhá řada seriálu Kdyby bylo kdyby je plná zvratů.

V druhé sérii Kdyby bylo kdyby nechybí ani Kristína Svarinská. "Druhá série se natáčela fantasticky, protože se sešla ta samá parta jako při první sérii, takže to byla velmi příjemná výroba. Už jsme se dobře znali, takže i já jsem měla ke kolegům hlubší vztah, takže to bylo super," zavzpomínala . O postavě Mirky prozradila, že už to nebude permanentně ofučaná teenagerka a také její vztah s mámou se výrazně zlepší.

Diváci budou moci sledovat zamotané osudy oblíbených hrdinů, přičemž děj se bude odvíjet přesně rok po skončení první série. "Dvojku jsme spolu s Tomášem Jančem napsali rychleji než první sérii, což je logické, protože téma byla dána a už jsme jen museli vymyslet, kam se postavy posunou. Snažili jsme se to udělat to tak, aby mohli sledovat druhou sérii i ti diváci, kteří neviděli první," vysvětlil jeden z duchovních otců seriálu Andy Kraus.

​Postavu věčného smolaře Jana Kubíčka v seriálu Kdyby bylo kdyby si diváci doslova zamilovali. Byla to i pro Mariána Miezgu srdeční role: "Na rozdíl od první série se Janův život radikálně změní, protože dojde k velkým penězům. Ale jak je snadno získal, tak o ně i rychle přijde. Do jeho života vstoupí nová žena." Přestože Andy Kraus prohlásil, že druhou sérií se seriál definitivně uzavře, kdyby náhodou měla vzniknout i třetí, Majo by bez váhání šel do toho: "Určitě ano, kolektiv byl skvělý, atmosféra při natáčení úžasná."