Obavy se nenaplnily, právě naopak: Takhle se změnil život Kristíny Tormové příchodem syna!

Kristína Tormová aktuálně prožívá nejradostnější období života. Přispěl k tomu i její nejnovější přírůstek - synek ãlánku, který výrazně pozitivně ovlivnil nejen jí, ale i životy ostatních členů rodiny.

Hvězda seriálu Jsem máma, herečka a spisovatelka Kristína Tormová je už nějaký ten čas trojnásobnou maminou. Po dnes už šestiletých dvojčatech, Ele a Matildě, přivedla nedávno na svět svého milovaného synka Alana. Zpočátku měla přitom herečka strach, zda se nebude opakovat scénář před lety, protože porod s dvojčaty byl mimořádně náročný. I proto pro jistotu během ostatního těhotenství počítala s různými scénáři, včetně toho, že to budou opět dvojčata. "I jsem si myslela, že to budou dvojčata. Nevadilo by mi to. Nebylo by to nic nového, ale neměla bych to s čím porovnat," prozradila herečka a spisovatelka.

Před porodem se bála spíše toho, zda děťátko nepřijde na svět předčasně nebo zda nenastanou případné jiné komplikace. Její obavy se naštěstí nenaplnily. Právě naopak. Mateřství s Alanem, vstávání, krmení a výchova je mnohem jednodušší než si představovala. Kristína nemá nejmenší obavy a není ani vystresovaná. Alánek je totiž krásný, zdravý "chlap". "Nyní, jak jsem starší, mám více zkušeností, obzvláště po dvojčatech. Porodit jednoho krásného kluka je velká radost," pokračuje Kristína. Život se však po příchodu nového miminka změnil nejen jí, ale i zbytku její veselé rodiny. "Mám dvě šestileté dcery, které mi pomáhají a s kterými spolu tak žijeme. Paradoxně máme na sebe mnohem více času, když je Alanek malý. Žijeme s ním nás společný svět. Není to o tom, že počkej, nemám čas, ale je to tak, že mám čas, protože musím být přítomna kvůli němu, čili i kvůli holkám," dodala herečka a spisovatelka, která je pozitivní inspirací pro desetitisíce, nejen čerstvých, maminek na celém Česku i Slovensku.