Kristína Tormová

Tormová ukázala břicho po porodu, matky jí děkují: TOTO potřebujeme vidět!

Zatímco mnohé celebrity se chlubí dokonalými záběry krátce po narození potomků, Kristína opět všem ukázala, jak vypadá skutečná realita. Foto jejího odhaleného bříška si získalo množství pozitivních ohlasů a my se přidáváme k nim!

Kristína Tormová je již několik týdnů šťastnou trojnásobnou maminkou a spolu s tatínkem a dvojčaty Elou a Matyldou se těší z malého Alana. Oblíbená herečka, spisovatelka a podnikatelka je známá svou upřímností, což opět potvrdila nejnovějším příspěvkem na Instagramu.

Kristínu si v seriálu Jsem máma oblíbili nejen maminky!

Každá čerstvá maminka ví, že po porodu se její tělo změní a jen těžko se dá na to připravit. Mnohé ženy se kvůli nadváze, padlém břiše, vytahaných prsům, striím či celulitidě trápí a chodí zahalené, jiné si zveřejňované záběry přikrášlují a neváhají se nechat upravit na beauty klinikách.

Naštěstí, máme tu i třetí kategorii, jejíž by mohla předsedat právě Kristína Tormová. Je upřímná, a přestože je herečka, v soukromí se na nic nehraje a nemá problém ukázat nenalíčenou a oteklou tvář a například i břicho krátce po porodu.

https://www.instagram.com/p/B15zfmqIR7D/

Namísto smutku za dokonalými křivkami nám všem ukázala, že za své tělo i se všemi nedokonalostmi bychom měli spíše děkovat. Ona poděkovala konkrétně svému břichu, čímž si získala tisíce lajků a pozitivních komentářů. My jí fandíme také a dáváme palec nahoru!

https://www.instagram.com/p/B18Go10IYF1/