Toto vymyslí jen sám život: Kristína Tormová musela během porodu zápasit s nečekaným problémem!

Oblíbená herečka, spisovatelka a autorka Kristína Tormová se před více než dvěma týdny stala už trojnásobnou maminkou, když přivedla na svět svého synka. Nyní se však přiznala, že ne všechno nakonec dopadlo tak jak si původně představovala.

Snad nejznámější maminka na Slovensku a hvězda seriálu Jsem máma, herečka a spisovatelka Kristína Tormová, se před více než dvěma týdny dočkala dalšího z nejradostnějších životních okamžiků. Na svět totiž přivedla nového človíčka. K dvojčatům Ele a Matilde, které má s předchozím partnerem, redaktorem TV JOJ Jurajem Hajdinem, přibyl nový parťák do rodiny - synek Alan. Autorka několika úspěšných knížek pro maminky tak má další nekonečnou studnici nápadů a zřejmě i tentokrát to bude další úžasný zdroj inspirace i pro ostatní maminky. To, že mamice Kristíně i tatínkovi Petrovi přibyl do rodiny další malý človíček, přitom samotná herečka prozradila až po dvou týdnech od porodu.

Nyní však přidala další zajímavou příhodu, která tak trochu ovlivnila i samotný porod a hereččiny pocity. K bolestivým kontrakcím se totiž přidala další nečekaná bolest, se kterou rozhodně žádná maminka těsně před porodem nepočítá. Zejména ne tehdy, když myslí jen na to jediné. "Který de*il by si už jen cestou na porod zad*bkal dveřmi do palce a odondil si z nehtu na noze? To už který de*il by na chodbě mezi ženami s kontrakcemi krvácel z nehtu? Já! Ale dobrá zpráva je, že v porodnici vědí ošetřit i prst. Ani nevíš, kdy se ti to sejde," vyznala se Kristína na svém Instagramu se touto nečekanou příhodou. Naštěstí však všechno dopadlo dobře a spolu s Alankovým tatínkem Petrem se tak všichni mohou těšit z radostného a veselého života v jejich nyní již 5-členné rodině.