Trefila hřebík po hlavičce: Takto vtipně Kristína Tormová sparodovala typické těhotenské klišé!

Kristína Tormová vyjádřila svůj názor na aktuální typické fotografie těhotných žen s velkým bříškem a malými botičkami držíc je na něm. To se však setkalo nejen s pozitivními, ale také s nechápavými reakcemi.

Hlavní hvězda seriálu Jsem máma herečka a spisovatelka Kristína Tormová před časem oznámila všem svým fanouškům a divákům, že o pár měsíců přivede na svět nové miminko. Po Dance Šencové a Zuzce Kanócz se tak přidala k dalším herečkám z tohoto seriálu, kterým se podařilo v průběhu krátkého času otěhotnět. Hrdá maminka dvojčat Ely a Matyldy je známá tím, že otevřeně mluví také o tématech, o nichž mnozí raději pomlčí. To vše okoření sobě vlastním stylem humoru, což její fanoušci většinou nesmírně ocení. Je však pravda, že občas se najdou maminky, které její smysl pro humor jaksi nepochopí, protože nerozlišují mezi ironií a smrtelnou vážností a často berou všechno osobně. Přesně jako nedávno, když Kristína chtěla pobavit fanoušky originální fotkou s bříškem. Ta byla jakousi parodií na klasické těhotenské fotky, jaké se běžně šíří internetem, kde těhotná žena pózuje s velkým bříškem, na kterém drží malé botičky pro budoucího drobečka. Vtipná těhulka to pojala po svém. Na její fotce cosi podstatné chybělo. "Noo tak toto je ta fotka s těmi botičkami, kterou musí mít nutně každá těhotná žena. Akorát, že my jsme žádné nekoupili..." svébytný maminka totiž namísto botiček držela v ruce originální oznámení, že zmiňovaná fotografie bude bez botiček. Následně se setkala s obrovským množstvím pozitivních reakcí. Našlo se však i pár výjimek, které Kristíně napsali, že má pořádně trapný humor. Ona jim však jen vzkázala, že se snaží být sama sebou a nechápe, proč ji na Instagram tito lidé vůbec sledujou, čtou její knížky a sledují seriál Jsem máma, když se s její humorem neztotožňují.

Reakcia Kristíny Tormovej na fotky mamičiek s topánočkami Reakcia Kristíny Tormovej na fotky mamičiek s topánočkami Zdroj: instagram @kristina.tormova