Kristína Tormová opět reaguje na přemoudřelé maminky: Toto už fakt raději nedělejte!

Hlavní hvězda seriálu Jsem máma před pár dny radikálně změnila svůj image a stala se z ní blondýnka. Vzápětí se však ozvali některé nespokojené maminky, které se obuli do toho, že těhotné ženy by si neměli nechat přebarvovat vlasy.

Hlavní hvězda seriálu Jsem máma, herečka a spisovatelka Kristína Tormová, nedávno přibyla k ženám, které jsou aktuálně v radostném očekávání. A to necelý rok poté, co se provdala za svého manžela Petra. Už o pár měsíců tak přibude do rodiny Tormovců nový sourozenec dvojčat Matyldy a Ely. A přestože je nyní herečka těhotná, rozhodně se nechce vyhýbat zkrášlovacím proceduram, zejména pokud jde o zcela běžné věci, jako je například změna barvy vlasů. Kristína tedy neváhala a na svém profilu na Instagramu zveřejnila fotku s novým image blondýnky.

https://www.instagram.com/p/Bu-x9BhAQyn/

Tato proměna však už nedala některým "vzorným" maminkám spát a rázem se ozvaly. Podle nich totiž barvení vlasů a těhotenství nejdou dohromady. Několik maminek argumentovaly přítomností chemických látek v barvách, které se následně dostanou i do krevního oběhu těhotné ženy. Když si však herečka tyto názory přečetla, okamžitě uvedla věci na pravou míru. Jak to však u ní bývá zvykem, i tímto nespokojeným maminkám to vysvětlila sobě vlastním humorným stylem s pořádnou dávkou ironie a nadhledu. "Jasné! Prosím vás! Nebarvite si vlasy v těhotenství! Je to nebezpečné a narodí se vám dítě v barvě vašich vlasů!!!!," vzkázala "přemoudrelých "maminkám Kristína. Pravdou však je, že většina maminek její změnu image pochválila a s názory Kristíny naplno souhlasí.

Sledujte seriál JSEM MÁMA v našem archivu.