Som mama - Kristína Tormová a Jiří Havelka

Podzim na obrazovkách ovládnou matky: Přichází nový seriál Jsem máma!

Na co se můžete těšit?

Už tento podzim se na obrazovky JOJ Family dostane nový komediální seriál volně inspirovaný známou a úspěšnou knihou Jsem máma z pera populární herečky Kristýny Tormové. Stejnojmenná televizní série přinese pohled na život nezávislé Tiny, které ho naruby obrátí neplánované těhotenství, navíc s mužem, kterého potkala teprve nedávno.

Tina se v průběhu sedmi měsíců rizikového těhotenství, během kterého čeká rovnou dvojčata, musí vypořádat se sérií nových situací. S přítelem Robem si musí zvyknout na společné bydlení, absolvovat seznámení rodičů, zvládnout finanční náklady, nápor různých trendů, či diskusních fór, ale i přípravu na porod v mateřském centru. Každá epizoda seriálu bude mít svou hlavní téma a děj pospojují monology Tiny, která bude probíraná témata glosovat.

Ústřední dvojici v seriálu Jsem máma si zahrají Kristína Tormová a Jiří Havelka, další postavy ztvární Zuzana Kanócz, Daniela Šencová, Štefan Martinovič, Boris Farkaš, Anna Šišková, Henrieta Mičkovicová, Ján Dobrík, Zuzana Tlučková, Michaela Čobejová či Ady Hajdu.

Tagy: Jsem máma