Nebude to jen o matkách: Seznamte se s hlavními postavami seriálu Jsem máma!

Na JOJ Family startuje nový komediální seriál Jsem máma. Tato novinka je volně inspirována stejnojmennou knihou od Kristíny Tormové. Právě ona si v něm zahraje i hlavní postavu Tiny. Nebude to však jen o ní a její kámoškách, které řeší život před, během a po těhotenství, ale také o množství mužů, kteří mají s nimi co to do činění. Toto jsou hlavní postavy seriálu Jsem máma:

Tina Rojková (Kristína Tormová)
Charismatická a energická třicátnice, která si užívá výhody single života ve velkém městě. Tina miluje svůj život a život miluje ji. Ráda zkouší nové věci a ve všem je dobrá, protože je multi-talentovaná. Kdyby si vybrala jednu věc a při té zůstala, možná už mohla být bohatá. Ale ona to neřeší, je spokojená ve svém malém zděděném bytečku, ve kterém bydlí s kocourem, panem Komenským. Sní o princi na bílém koni. A už ho i potkala. Minimálně třicetkrát. A nechápe, že se ze svých zkušeností nedokáže poučit a dále nadšeně věří, že právě ten konkrétní exot bude ten pravý. Vše se však změní, když potká Roba a následně zjistí, že je těhotná. Navíc to budou dvojčata.

Robo Hříbek (Jiří Havelka)
Žije sám, v pronajatém bytě. Jeho nejdelší vztah s horolezkyní Libuškou, skončil ještě na vysoké škole. Tina ho potká na oslavě narozenin Lacka Baumana, kde se stará o catering. Okamžitě mezi nimi přeskočí jiskra. Tina je příležitostným horolezcem fascinovaná, o jeho identitě bankovního úředníka se nic nedozví. Tina se ihned zamiluje do Roba. A Robo se velmi rád nechá sbalit. Takové dobrodružství už potřeboval. Ačkoli Tina se mu zdá na jeho vkus až příliš šílená. A hlučná. A chaotická. Její spontánnost ho děsí. On má rád, když věci jdou podle plánu a strašně nerad improvizuje. A to je přesně to, co budou příštích devět měsíců dělat: improvizovat a dokonce společně.

Som mama - Jiri Havelka Kristina Tormova Som mama - Jiri Havelka Kristina Tormova Zdroj: instagram @kristina.tormova

Adam Stankovič (Števo Martinovič)

Měl našlápnuto do vyššího středního managementu ve velké korporaci, ale ze dne na den s tím sekl. Dlouho cestoval a nyní má bistro. S Tinou sdílejí vášeň pro dobré jídlo a experimentování v kuchyni. A ani jeden nemá štěstí na vztahy. Adam proto, že vždy chtěl Tinu. Ale z její strany tam není jiskra. A určitě by to nefungovalo. Nechce si zkazit kamarádství, až příliš si ho cení. Ale mají spolu dohodu - pokud si do čtyřicítky ani jeden nikoho nenajde, tak se vezmou.

Som mama - Števo Martinovič a Kristína Tormová Som mama - Števo Martinovič a Kristína Tormová Zdroj: joj.sk

​Agáta Trnková (Zuzana Kanócz)

Nejlepší kamarádka Tiny. Ona je ta zodpovědná a pragmatická a vždy po ruce, aby dodala výbornou radu, která vyjde vniveč, protože si její kamarádka i tak dělá, co chce! Kromě Tiny se Agáta stará hlavně o svého manžela Igora Trnku, své náročné dobrodružné dítě a mateřské centrum. Vše z toho by byly práce na plný úvazek, ale Agáta je přesně ten typ, který to dokáže zvládnout a ještě se postarat, aby neskolabovala z nového člena rodiny, který jí roste v břiše.

Igor Trnka (Ján Dobrík)

Hlavní živitel rodiny a otec, který se rád se svým dítětem zahraje, ale jen během reklam mezi sportovními přenosy a k centru nemá absolutně žádný vztah. Rozhodně ho nepovažuje za zdroj příjmu. Každým dnem očekává velké povýšení na team leadera ve fabrice na výrobu aut. Znamenalo by to více peněz, které může investovat do svého nádherného sporťáku, který je bohužel neuvěřitelně nepraktický, pokud se snažíte vychovávat dítě. Svou ženu a rodinu ale opravdu miluje.

Som mama - Zuzana Kanócz a Ján Dobrík Som mama - Zuzana Kanócz a Ján Dobrík Zdroj: joj.sk

Viktória „Kvetena“ Rakovská (Daniela Šencová)

Přírodní žena, nechává si říkat Květena. Před pár lety zcela propadla bio organickému stylu života a od té doby nenakupuje v supermarketech, používá přírodní kosmetiku a jezdí po seminářích a rituálech, které jí mají pomoci objevit její pravé já. To sice tak úplně nenajde, ale zato se jí podaří někde po cestě otěhotnět. Nikomu nechce prozradit, kdo je otcem jejího dítěte. Bude pracovat v mateřském centru u Agáty jako lektorka různých kurzů pro matky. I když se Květena snaží být vyrovnanou esoterických bytostí, do zuřivosti ji přivádí její matka. Nedokáží spolu mluvit, aniž by se nepohádali. Helena ji tvrdohlavě oslovuje Viktorie, i když si to Květena nepřeje a vyčítá jí, že se otřesně obléká a nemá pořádnou práci.

Viktória „Kvetena“ Rakovská - Daniela Šencová Viktória „Kvetena“ Rakovská - Daniela Šencová Zdroj: joj.sk

Darinka Baumanová (Michaela Čobejová)

Dobře udržovaná žena v domácnosti, která roky žila problémy a úspěchy svých dětí. Tato investice se jí vyplatila, protože obě studují na dobrých zahraničních školách. Nyní jsou děti daleko a Darinka neví, co se sebou. Bolestně si uvědomuje, že Majko je v rizikovém věku. Už dvě její kamarádky přišly o manžele, protože chytili druhý dech a našli si mladší. Pokud má Majko chytit druhý dech a založit si novou rodinu, tak jedině s ní. Těhotenství ve vyšším věku jí přinese nejen nové zážitky, ale i nové kamarády z mateřského centra.

Majko Bauman (Ady Hajdu)

Podnikatel, megaloman, cynik, Robův něco jako strýc a manžel Darinky, kterou i po letech miluje. Vede svou korporaci Baumancorp, je typický šéf, který dusí své zaměstnance. Vůči kamarádům a rodině se však ví projevit i lidsky, skoro až empaticky. Hlavně, když někde za jejich zády vidí další příležitost na dobrý byznys.

Som mama - Michaela Čobejová a Ady Hajdu Som mama - Michaela Čobejová a Ady Hajdu Zdroj: joj.sk

Ukázka titulní skladby od kapely Peter Bič Project - Z výšky:

​Nový komediální seriál SOM MAMA startujeme již ve středu 5.9.2018!

Tagy: Jsem máma