Totální trapas Michala Hudáka: V nejnečekanější chvíli se mu stalo TOHLE!

Oblíbená tvář televize JOJ, Michal Hudák, je hotový profesionál. A to dokonce i tehdy, když hrozí pořádný trapas. Jelikož je ale mistr slova a vše řeší s chladnou hlavou, i tu nejnáročnější situaci obrátí na humorné číslo.

I mistr tesař se občas prostě utne. Michal Hudák patří již celá léta k nejznámějším tvářím televize JOJ. Není divu, je totiž hotovým profíkem, který zvládá nejen moderování pořadů, ale i hádaní v pořadu Inkognito. Kromě toho chodí, jako většina jeho kolegů, moderovat různé společenské či firemní akce. Pokud by si ale někdo myslel, že po tolika letech praxe už Michala nemůže nic překvapit, je na velkém omylu. Charismatický moderátor je mistr slova a během moderování ani nepotřebuje držet v ruce scénář, přesto se ani on nevyhnul pořádnému trapasu.

Oblíbený Michal dosud neví zapomenout na to, jak na jedné z firemních akcí dostal totálně okno. "Stalo se mi dokonce, ale pouze jednou, že jsem byl na jedné akci. Všude nafintění lidé. Stál jsem zády k pódiu a k scéně, kde bylo vysvícené logo. Byli jsme uprostřed akce a já jsem najednou netušil, o jakou společnost, či firmu jde," prozradil Michal, na kterého tehdy hleděli stovky lidí a on si stále nevěděl vzpomenout na název firmy. "Byla to bizarní situace, opravdu jsem nevěděl, co mám dělat. Bylo mi hloupé otočit se a podívat se, pro koho vlastně dělám," vzpomíná si moderátor. Naštěstí mu v té chvíli rychle pomohla šikovná kolegyně, která celý výpadek zachránila. Celou situaci otočila na žert a Michal z toho vyzněl tak, že se jen tváří, že si neumí ani za svět vzpomenout na jméno firmy. Přestože dostal totální "blackout", situaci zvládl jako pravý profesionál a nikdo si vůbec nic nevšiml.

Miša Hudák uvidíte v Inkognitu v našem archivu.