Mizí nám před očima? Čeky radikálně hubne: Neuvěříte, kolik shodil za měsíc!

Takto vypadá teď.
Inkognito - Mišo Hudák, Juraj Šoko Tabaček, Marcel Forgáč a Marián Čekovský Inkognito - Mišo Hudák, Juraj Šoko Tabaček, Marcel Forgáč a Marián Čekovský Zdroj: joj.sk

Tomu se řekne odhodlání. Oblíbený hudebník, hadač a moderátor Marián "Čeky" Čekovský se rozhodl pro radikální životní krok. Za vše přitom mohli obyčejné šňůrky na botách, na které prostě nevěděl dosáhnout. Nakonec se tedy zatnul a zásadně změnil své stravovací návyky. Výsledek je více než ohromný. Za měsíc zhubl úžasných 10 kilo. Klíčem k úspěchu je podle hudebníka i to, že neustále pije hodně vody.

Erika Barkolová a Marián Čekovský Erika Barkolová a Marián Čekovský na JOJke v meste Zdroj: TV JOJ

Kromě toho Čeky sportuje a na chvíli přestal jíst brambory, sladkosti i rýži. "Není mi jedno, jak budu dál žít a rozhodl jsem se pro radikálnější řešení svého života. Je to skvělý pocit být lehčí o něco. Vymlouvat se pak, když budu mít 180 kilo, to už bude pozdě," vysvětluje oblíbený moderátor. Pravdou však je, že takové číslo mu zatím nehrozí. Čeky dokonce pokořil i magickou stovku, když se z čísla 107 dostal na 96. Držíme mu palce v dalším hubnutí, ačkoli je pravda, že obézní rozhodně nikdy nebyl.

Čekym zpívaná příhoda s Kandráčem, Forgáčem a velkou lahví nápoje: