Inkognito - hadaci poznaju profesie

Ani profíci to na obraze nemají lehké: Jak hadači bojují s trémou?

Mají ji ještě vůbec?

Nikdo nepochybuje o tom, že Inkognito patří mezi historicky nejúspěšnější a nejoblíbenější relace vůbec. "Staré" Inkognito se na obrazovkách televize JOJ vysílalo v letech 2003 až 2008, aby se pak mohlo znovu vrátit v roce 2015 zpět na obraz. Za více než 2 roky se odvysílalo neuvěřitelných 150 částí. Neodmyslitelnou součástí relace je hádačská sestava, kterou tvoří mnohé známé jména. Ti berou svou práci jako zábavu, která začíná prakticky již od první sekundy, jak se spolu všichni setkají na chodbách. Všichni z nich však berou natáčení skutečně zodpovědně, ačkoli prvotní tréma již u většiny z nich po čase odpadla. "Když jdu natáčet, nepociťuji trému, ale nevnímám to ani jako rutinu, já se na Inkognito vždy velmi těším. Je to pro mě práce, při které se vždy velmi zabavím a jsem velmi šťastná, že diváci, kteří tam s námi jsou, se baví a je mezi námi dobrá interakce," prozradila nám ostřílená hádačka Zdenka Studenková, která byla v Inkognite jako doma již v jeho počátcích před více než deseti lety.

Inkognito - Studenkova modne poradkyne Inkognito - Studenkova modne poradkyne Zdroj: joj.sk

​O něco horší to měli nováčci, jako například dnes už skvěle zaběhnutý Čeky: "Pociťoval jsem trému, protože na začátku to má člověk opravdu těžké. Nyní je to spíše takové, jako když hoří oheň a je dobrý vzduch. Ten oheň se rozhoříval díky němu. Tak jsem se já stal díky kolektivu, který tam je, dobrou součástí pořadu Inkognito." Čekymu se nejvíce třásly kolena před Jožem Vajdem a Zdenkou. "Řekl jsem si fíha. Ale zase měl jsem tam i bratry z východu, tak jsem si řekl, snad mě upozorní, kdybych něco prostřelil. A snažil jsem se hádat a být nejpřesnější," pokračuje vždy dobře naladěný muzikant.

Inkognito - Marian Ceky Cekovsky Inkognito - Marian Ceky Cekovsky Zdroj: joj.sk

​Dalším z novějších členů je i Marcel Forgáč, který má sice bohaté a dlouholeté zkušenosti s vystupováním na obraze, ale před pořadem Inkognito měl už od začátku velký respekt. "Vždy je tam trošku trémy, já bych ji nazval tréma výrazu úcty k publiku. Zároveň je tam vždy obrovská radost, neboť tvořit v kolektivu, který se tam schází, je velmi inspirativní, nikdy nevíte, jak se to vyvrbí. Plus ty ingredience, které zamíchají jednotliví účastníci té hry a Vlado. Přiznám se, miluju tu výrobu," neskrývá obrovské nadšení Marcel, bez kterého by bylo Inkognito ochuzeny minimálně o stovky trefných vtipů.

Zdroj: joj.sk

​I budoucí maminka Zuzka Šebová se vždy cítí v hádačské čtveřici jako ryba ve vodě. "Nejde ani o trému, ani o rutinu, jde hlavně o zábavu a dobrou náladu. Miluji natáčení pořadu Inkognito, hádat povolání, naši úžasnou partu, Zdeňku a kluky. Vždy jdu odtud vysmátá a těším se, jak budu doma říkat Michalovi, koho jsme uhodli a koho ne. Někdy mu řeknu pouze indicii a on zkouší uhodnout. Mnohdy ale uzná, že jsme to vůbec neměli lehké," prozrazuje Zuzka.

Inkognito - Zuzka Šebová Inkognito - Zuzka Šebová Zdroj: joj.sk

Tagy: Inkognito