Ewa Farna si už z posměšků těžkou hlavu nedělá: Je šťastná i s boky jako skříň!

Jak vnímá odvrácenou stránku popularity?

Ewa Farna se vrací na Slovensko vždy ráda, a to nejen pracovně, ale i soukromě. "Mám tu oddané fanoušky, kteří vedou úžasné fankluby. A rovněž mám i fanoušky, kteří chodí na všechny mé koncerty. Mám velkou radost z toho, že i když zde často nejsem, tak jdou za mnou do Polska nebo do Čech, jen abychom se viděli," těší se zpěvačka, která sklízí obrovské úspěchy na Slovensku, v Česku i Polsku.

Inkognito - Ewa Farna Inkognito - Ewa Farna Zdroj: joj.sk

Popularita ale občas s sebou přináší i odvrácenou stránku. Ewa to pocítila na vlastní kůži, když si ji české a polské bulvární média soustavně podávají pro její postavu a o její přibývání píší jedna radost. Sympatická zpěvačka se ale rozhodně nesložila, právě naopak. Její odpovědí byla vlastní písnička Mám boky jako skříň, ze které se stal rázem obrovský hit s miliony zhlédnutí na YouTube. "Nějak se celou dobu učím s tím pracovat. Bulvár není nic příjemné, ale na druhé straně dělám, co mě baví a dělám to pro lidi. Něčím se to musí vyrovnat a chápu, že média jsou součástí této práce. Čím jiným má zpěvačka odpovědět, než písničkou?" Zamýšlí se mladá česko-polská zpěvačka.

Ve skutečnosti je Ewa se sebou a svým vzezřením nadmíru spokojená a nic na sobě nehodlá měnit. "Kdybych nebyla, tak s tím něco udělám. I kdybych byla hubená, budou psát o mém zevnějšku. Psali by o tom, co mám na sobě, za kolik jsem to koupila, jestli nejsem moc hubená nebo jsem nepřibrala. Každý má v médiích nálepku. Někdo je alkoholik, někdo workoholik. Já mám tu, že mám boky a to je, myslím, že zlaté," zamýšlí se Ewa. Sympatická zpěvačka je důkazem toho, že někdy si prostě netřeba z ničeho dělat těžkou hlavu, ale právě naopak, vzít věci s humorem a nadhledem a být tak velkým vzorem pro mnoha další s obdobným problémům. Vždyť Ewu její fanoušci přímo zbožňují.

Tagy: Ewa Farna